Ultima oră
Adrian Newey ar putea ajunge la Ferrari în primăvara anului 2025 Adrian Newey ar putea ajunge la Ferrari în primăvara anului 2025
GP-ul Kazahstanului a fost amânat din cauza inundaţiilor GP-ul Kazahstanului a fost amânat din cauza inundaţiilor
România a obţinut 11 medalii de aur în prima zi de participare la Campionatul European de Culturism şi Fitness 2024 România a obţinut 11 medalii de aur în prima zi de participare la Campionatul European de Culturism şi Fitness 2024
Dinamo Bucureşti va întâlni SG Flensburg-Handewitt în semifinala European League, de la Hamburg Dinamo Bucureşti va întâlni SG Flensburg-Handewitt în semifinala European League, de la Hamburg
Victor Piţurcă aruncă săgeţi către patronul Universităţii Craiova. „Ţin minte nişte declaraţii urâte ale lui Mihai Rotaru” Victor Piţurcă aruncă săgeţi către patronul Universităţii Craiova. „Ţin minte nişte declaraţii urâte ale lui Mihai Rotaru”
Ruşii şi belaruşii nu mai sunt acceptaţi ca voluntari, la JO de la Paris. „Ne tratează ca pe nişte terorişti” Ruşii şi belaruşii nu mai sunt acceptaţi ca voluntari, la JO de la Paris. „Ne tratează ca pe nişte terorişti”

Legendarul boxer Mike Tyson şi-a deschis o cafenea cu produse din canabis la Amsterdam

Box Publicat de Daian Cutu pe 1 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38221/21083220/1/tyson.jpg

Legendarul pugilist Mike Tyson, implicat de câţiva ani în afaceri legale cu canabis, prin brandul său ”TYSON 2.0” şi-a deschis o cafenea la Amsterdam.

„Este un vis devenit realitate să deschidem prima noastră cafenea în Amsterdam”, a spus Tyson, un mare susţinător al canabisului într-un comunicat de presă.

Statul Malawi i-a cerut lui Tyson în 2021 să devină ambasadorul său oficial pentru acest produs.

Situat în centrul oraşului Amsterdam, magazinul se întinde pe peste 100 m2. Unul dintre produsele vedete este Mike Bites, adică Gume de canabis în formă de urechi. O referire la meciul în care Tyson i-a muşcat urechea dreaptă a lui Evander Holyfield, ducând la descalificarea sa de către WBA în 1997, la revocarea licenţei şi o amendă de 3 milioane de dolari.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Box

Ultimele articole Toate articolele