Ultima oră
VIDEO | Lord have mercy! Kyrie Irving, aruncarea anului în meciul sezonului! Paul George, "inconştient" de la distanţă VIDEO | Lord have mercy! Kyrie Irving, aruncarea anului în meciul sezonului! Paul George, "inconştient" de la distanţă
”Nu va rămâne din vară”. Nelu Varga a anunţat ce jucător nu vrea Dan Petrescu la CFR ”Nu va rămâne din vară”. Nelu Varga a anunţat ce jucător nu vrea Dan Petrescu la CFR
VIDEO | Rapid - Universitatea Craiova 0-1, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Ivan deschide scorul VIDEO | Rapid - Universitatea Craiova 0-1, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Ivan deschide scorul
E gata! Vedeta FCSB nu mai pleacă în această vară! MM Stoica aruncă bomba: ”E peste toţi care au fost!”

E gata! Vedeta FCSB nu mai pleacă în această vară! MM Stoica aruncă bomba: ”E peste toţi care au fost!”
Florin Maxim vrea ca elevii săi să joace pentru fani. ”Tribuna e dornică şi vrea să vadă spectacol” Florin Maxim vrea ca elevii săi să joace pentru fani. ”Tribuna e dornică şi vrea să vadă spectacol”
Luis Rubiales neagă faptul că la Federaţia Spaniolă de Fotbal s-ar fi comis nereguli Luis Rubiales neagă faptul că la Federaţia Spaniolă de Fotbal s-ar fi comis nereguli

Lewis Hamilton despre înţelegerea sa cu Ferrari: ”Şansa de a-mi îndeplini un alt vis din copilărie”

Formula 1 Publicat de Daian Cutu pe 3 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38121/21481536/1/hamilton.jpg

Lewis Hamilton, care la finalul acestui an va pleca de la Mercedes pentru a se alătura Ferrari, a precizat, într-un mesaj postat în social media, că pentru el să se alăture Scuderiei este un vis din copilărie devenit realitate. El a menţionat însă că, înainte de plecarea la Ferrari, este extrem de motivat pentru ultimul săuu sezon la Mercedes.

“Au fost câteva zile nebuneşti care au fost pline de o gamă întreagă de emoţii. Dar, după cum ştiţi cu toţii acum, după 11 ani incredibili petrecuţi la Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team, a sosit momentul să încep un nou capitol din viaţa mea şi mă voi alătura Scuderiei Ferrari în 2025.

Mă simt incredibil de norocos, după ce am reuşit cu Mercedes lucruri la care puteam doar să visez când eram copil, că acum am şansa de a-mi îndeplini un alt vis din copilărie. Să pilotez în roşu Ferrari”, a notat Hamilton pe Instagram.

Pentru Lewis Hamilton, despărţirea de Mercedes a fost cea mai grea decizie pe care a luat-o vreodată.

“Mercedes a fost o parte importantă din viaţa mea de când aveam 13 ani, aşa că această decizie a fost cea mai grea pe care a trebuit să o iau vreodată.

Sunt incredibil de mândru de tot ceea ce am reuşit împreună şi sunt foarte recunoscător pentru munca grea şi dedicarea tuturor celor cu care am lucrat de-a lungul anilor şi, bineînţeles, lui Toto, pentru prietenia, îndrumarea şi leadership-ul său. Împreună am câştigat titluri, am doborât recorduri şi am devenit cel mai de succes parteneriat pilot-echipă din istoria F1. Şi, bineînţeles, nu-l pot uita pe Niki, care a fost un mare susţinător şi de care încă îmi lipseşte în fiecare zi”, a menţionat el.

A sosit momentul potrivit pentru o schimbare şi o nouă provocare, a adăugat Hamilton.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Formula 1

Ultimele articole Toate articolele