Ultima oră
VIDEO | Betis - FC Sevilla 1-1. Fără învingătoare în derby-ul andaluz VIDEO | Betis - FC Sevilla 1-1. Fără învingătoare în derby-ul andaluz
Interimarul Dican o duce pe CFR Cluj pe locul doi în Superliga. ”Nu ştiu nimic despre revenirea lui Dan Petrescu” Interimarul Dican o duce pe CFR Cluj pe locul doi în Superliga. ”Nu ştiu nimic despre revenirea lui Dan Petrescu”
VIDEO | ”Am avut o şansă mare”. Mario Camora nu poate trece peste eşecul umilitor din Cupă VIDEO | ”Am avut o şansă mare”. Mario Camora nu poate trece peste eşecul umilitor din Cupă
Adi Mutu, replică dură pentru Tachtsidis! "Nu are minte. Am goluri câte meciuri are el în Italia" | VIDEO EXCLUSIV
Adi Mutu, replică dură pentru Tachtsidis! "Nu are minte. Am goluri câte meciuri are el în Italia" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Fiorentina - Sassuolo 5-1. Formaţia viola s-a descătuşat cu penultima clasată VIDEO | Fiorentina - Sassuolo 5-1. Formaţia viola s-a descătuşat cu penultima clasată
Răsturnare de situaţie! Când începe Dan Petrescu mandatul la CFR Cluj Răsturnare de situaţie! Când începe Dan Petrescu mandatul la CFR Cluj

Liviu Ciobotariu, demis de la Sepsi? ”Aşa e acolo” ǀ EXCLUSIV

Sepsi OSK Publicat pe 5 oct 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/21337485/1/dinamo-bucuresti-sepsi-osk-sfantu-gheorghe-superliga-superbet-31-07-2023.jpg

Sepsi a ajuns la patru înfrângeri la rând în SuperLiga României. A cedat, joi, şi în restanţa cu CFR Cluj, scor 0-3, duel care s-a văzut în direct la Prima Sport 1 şi www.primaplay.ro. E o criză la formaţia din Sfântu Gheorghe, deşi în urmă cu nu mult timp a fost foarte aproape de grupele Conference League, cel mai aproape dintre cluburile din România.

Invitat în emisiunea Fotbal Show, de la Prima Sport 1, Lucian Goian, fost fotbalist, a declarat că nu crede că Sepsi va lua decizia înlocuirii antrenorului Liviu Ciobotariu, pentru că oamenii din conducere analizează profesionist lucrurile şi îi vor da în continuare încredere acestuia.

Din punctul de vedere al lui Lucian Goian, la Sepsi e vorba de un blocaj mental al jucătorilor.

Nu cred că e o soluţie demiterea lui Ciobotariu, Sepsi a mai trecut prin astfel de momente. A mai avut această problemă când la echipă era Leo Grozavu, dar şi cu Bergodi a fost aceeaşi problemă. Echipa nu arată bine, nu mai e echipa aia solidă, care a fost aproape de cupele europene.

Nu îşi pierd jucătorii calităţile, e un blocaj mental acolo, dar trebuie... au trecut meciurile grele, jucătorii trebuie să simtă că au sprijinul conducerii şi antrenorului. Eu cred că oamenii din conducere vor oferi susţinere, aşa e la Sepsi”, a spus Lucian Goian în emisiunea Fotbal Show, la Prima Sport 1.

Sepsi, 0-3 cu CFR Cluj 

CFR Cluj a învins, joi, pe teren propriu, cu scorul de 3-0, echipa Sepsi OSK, într-un meci restant din etapa a cincea a Superligii.

Golurile au fost marcate de Tachtsidis ’41 (penalti), Camora ’70 şi Bîrligea ’81.

  • CFR Cluj: Sava – L. Mihai (Camora ’63), Mogoş, Ajeti, Kresic, Morgan – Muhar, Tachtsidis (Deac ’85), Cvek (Fica ’90) – Juricic (Bîrligea ’63), Jefte (Otele ’63). Antrenor: Andrea Mandorlini.
  • Sepsi: Niczuly – Aganovic (C. Matei ’64), Bălaşa, Kecskes, Fl. Ştefan – Oroian, Alimi, Francisco Junior (Rondon ’79) – I. Gheorghe, Debeljuh (Safranko ’64), Ştefănescu. Antrenor: Liviu Ciobotariu.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele