Ultima oră
Un fan al echipei Aston Villa a suferit un stop cardiac la meciul cu Olympiakos Un fan al echipei Aston Villa a suferit un stop cardiac la meciul cu Olympiakos
Sportivilor ucraineni li s-a spus să evite orice contacte cu ruşii la Jocurile Olimpice de la Paris Sportivilor ucraineni li s-a spus să evite orice contacte cu ruşii la Jocurile Olimpice de la Paris
Marea greşeală a lui Ianis Hagi, care ar putea să îl coste locul de la EURO 2024. "Nu ştiu de cine a fost sfătuit"
Marea greşeală a lui Ianis Hagi, care ar putea să îl coste locul de la EURO 2024. "Nu ştiu de cine a fost sfătuit"
O nouă suspendare pentru Sandro Tonali, după ce a încălcat regulile privind pariurile O nouă suspendare pentru Sandro Tonali, după ce a încălcat regulile privind pariurile
Reeditare a finalei de anul trecut la Madrid Open! Sabalenka şi Swiatek se înfruntă în ultimul act Reeditare a finalei de anul trecut la Madrid Open! Sabalenka şi Swiatek se înfruntă în ultimul act
VIDEO | Farul - Sepsi, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Trupa lui Hagi poate urca pe podium VIDEO | Farul - Sepsi, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Trupa lui Hagi poate urca pe podium

Lucian Goian îşi ”pleacă pălăria” în faţa golgheterului Superligii: ”E un 'dinozaur', dar un 'dinozaur' foarte bun” | EXCLUSIV

Superliga Publicat pe 30 oct 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21365727/1/lucian-goian.png

Dan Nistor, unul dintre cei mai buni jucători din actualul sezon al Superligii, şi-a exprimat nemulţumirea pentru că nu a fost nici măcar contactat de un membru din stafful tehnic al echipei naţionale pentru ultimele acţiuni ale României în campania pentru calificarea la EURO 2024.

Mijlocaşul central al ”şepcilor roşii” a spus că nu mai are nicio aşteptare din cauza felului în care se mişcă lucrurile, în general, în România zilelor noastre. De părere că Dan Nistor se află la un nivel foarte bun este şi Lucian Goian.

Fostul fundaş i-a făcut, în cadrul emisiunii Fotbal Show, de la Prima Sport 1, un potret detaliat mijlocaşului de la Universitatea Cluj.

”E un 'dinozaur', dar un 'dinozaur' foarte bun, care traversează o perioadă foarte bună, care are experienţă, un jucător exponenţial pentru Universitatea Cluj. Nu e obosit, vrea să joace cât mai mult. Ţin minte că asta spuneau şi Camora şi Deac.

Avem Deac, Camora, Nistor, Săpunaru, tinerii care vin nu sunt constanţi. Până la urmă, tot bătrânii duc greul, ei sunt piesele importante. Mă bucur pentru ei, dar e un semn de îngrijorare”, a spus Lucian Goian în emisiunea Fotbal Show, de la Prima Sport 1.

Dan Nistor, sezon foarte bun la U. Cluj 

Dan Nistor are parte de cel mai bun sezon al carierei la vârsta de 35 de ani. Mijlocaşul central al Universităţii Cluj este golgheterul Superligii cu 8 goluri marcate şi 5 pase de gol oferite, la egalitate cu Aurelian Chiţu, atacantul formaţiei FC ”U” Craiova.

  • 6 selecţii a adunat Dan Nistor în tricoul echipei naţionale de fotbal a României, pentru care a debutat în anul 2013.
  • 18 noiembrie 2020 este data ultimei sale apariţii în tricolor, în Irlanda de Nord - România (1-1) din Liga Naţiunilor. 

U. Cluj, victorie contra FC Botoşani

Universitatea Cluj a învins în deplasare, cu 3-0, formaţia FC Botoşani, într-un meci al etapei a 14-a din Superligă.

Echipa lui Ioan Ovidiu Sabău a dominat fără probleme meciul de la Botoşani, un meci în care nu s-a arătat nici un cartonaş galben. Dan Nistor a deschis scorul în minutul 9, iar în minutul 21 acelaşi Nistor a oferit pasa pentru reuşita de 2-0 a lui Valentin Gheorghe. Andrei Miron a închis tabela, în minutul 57 şi clujenii s-au impus cu 3-0 şi bifează al şaselea meci consecutiv fără înfrângere.

În clasament, ”U” Cluj se află pe locul 8, cu 19 puncte, în timp ce FC Botoşani rămâne ”lanterna roşie” a Superligii, cu 6 puncte şi fără victorie în acest sezon.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele