Ultima oră
Marius Şumudică s-a întâlnit cu Dan Şucu! ”Nu se gândeşte decât la cum să formeze un club la standarde occidentale” Marius Şumudică s-a întâlnit cu Dan Şucu! ”Nu se gândeşte decât la cum să formeze un club la standarde occidentale”
Constantin Schumacher, optimist după primul succes în play-off. ”Pregătim barajul” Constantin Schumacher, optimist după primul succes în play-off. ”Pregătim barajul”
Iga Swiatek, al doilea an consecutiv în finală la Madrid Open Iga Swiatek, al doilea an consecutiv în finală la Madrid Open
”Nu m-am dus în România ca să rămân aici”. Siyabonga Ngezana a anunţat unde vrea să joace! ”Nu m-am dus în România ca să rămân aici”. Siyabonga Ngezana a anunţat unde vrea să joace!
”Am fost sub orice critică”. Csikszereda e aproape OUT din lupta pentru promovarea directă! Robert Ilyes, foarte dezamăgit ”Am fost sub orice critică”. Csikszereda e aproape OUT din lupta pentru promovarea directă! Robert Ilyes, foarte dezamăgit
Numele sonor care a refuzat banca tehnică a celor de la Bayern Munchen Numele sonor care a refuzat banca tehnică a celor de la Bayern Munchen

Macron anunţă la inaugurarea Satului Olimpic că se va scălda în Sena

Special Publicat de Daian Cutu pe 29 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38224/21509050/1/macron.png

Preşedintele francez Emmanuel Macron anunţă joi, la inaugurarea Satului Olimpic, că se va scălda în Sena, relatează AFP.

”Pe Sena şi pe Marna s-a făcut o investiţie extraordinară, de către comune. Statul... Să mă scald? Şi încă cum! S-au luat angajamente. Voi merge...”, a declarat şeful statului.

”Nu am să vă spun data, riscaţi să fiţi acolo”, a adăugat el.

Jocurile Olimpice (JO) şi Paralimpice de la Paris - prevăzute în perioada 26 iulie-11 august şi, respectiv, 29 august-8 septembrie - urmează să fie, după câte se pare, o ocazie de a înota în Sena.

Probele de triatlon şi de înot liber, de exemplu, s-ar putea desfăşura de la Podul Alexandre-III, care leagă Grand Palais şi Invalides.

Aceste probe sunt ameninţate, însă, de poluarea apelor fluviului.

La începutul lui februarie, primarul capitalei, Anne Hidalgo, anunţa într-un interviu acordat publicaţiei Ouest-France, că va face plonjări în Sena, înaintea JO, în iulie, cu câteva zile înaintea probei de înot de triatlon, prevăzută pe fluviu.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Special

Ultimele articole Toate articolele