Ultima oră
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
”Nu am nicio explicaţie”. Cristi Săpunaru, foarte dezamăgit de cum a decurs sezonul ”Nu am nicio explicaţie”. Cristi Săpunaru, foarte dezamăgit de cum a decurs sezonul

Marco Reus şi-a prelungit cu un an înţelegerea cu Borussia Dortmund

Borussia Dortmund Publicat de Daian Cutu pe 27 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38297/21108176/1/reus.jpg

Marco Reus (33 de ani) a semnat joi prelungirea cu un an a contractului cu gruparea Borussia Dortmund, urmând să joace la echipa lui Terzic până în vara anului 2024.

„Marco a avut mult ghinion cu accidentările, dar este „Borusse” al nostru, cel dintotdeauna şi, în calitate de căpitan al echipei, urmăreşte exact aceleaşi obiective ca şi noi toţi: este şi rămâne foarte ambiţios, ceea ce este ideal pentru a conduce BVB-ul nostru spre obiective măreţe”, a declarat Hans-Joachim Watzke, preşedintele conducerii Borussiei Dortmund.

Marco Reus a venit la Borussia în anul 2012 şi a câştigat cu gruparea galben-neagră Cupa Germaniei în 2017 şi 2021, Supercupa Germaniei (2013. 2014 şi 201) fiind finalist în Liga Campionilor în 2012-13. A fost de şase ori inclus în echipa sezonului din Bundesliga.

În acest sezon, Reus a jucat în 20 de partide de campionat, marcând 6 goluri.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri