Ultima oră
ULTIMĂ ORĂ | A fost anunţat programul etapei a 9-a din play-off şi play-out. Cinci meciuri vor avea loc de la aceaaşi oră ULTIMĂ ORĂ | A fost anunţat programul etapei a 9-a din play-off şi play-out. Cinci meciuri vor avea loc de la aceaaşi oră
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1, în direct la Prima Sport 1! Final de foc pe „Arcul de Triumf” VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1, în direct la Prima Sport 1! Final de foc pe „Arcul de Triumf”
Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie
VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede” VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede”
Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?

Marius Croitoru, reacţie virulentă împotriva arbitrajului: ”E penibil, jenant!”

FC Botoșani Publicat pe 4 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38237/20417715/1/marius.jpg

Tehnicianul echipei FC Botoşani, Marius Croitoru, a declarat luni seară că este jenant ce s-a întâmplat la meciul cu Academica Clinceni, scor 1-1, el vorbind despre greşeli de arbitraj, în special despre faptul că adversarii au înscris cu mâna.

“E penibil, jenant ce s-a întâmplat în seara asta. Îmi elimină jucătorul, gol cu mâna... Elimină-l pentru ce greşeşte, dar nu-l elimina pe nimic. Domnul arbitru a văzut acel fault inexistent şi nu a văzut henţul. Eu de ce trebuie să plătesc pentur greşeala lui? Pe mine dacă mă dă afară patronul plăteşte vreun arbitru din România?”, a spus Croitoru la Digi Sport.

Formaţia FC Botoşani a remizat, luni în deplasare, scor 1-1, cu echipa Academica Clinceni, în ultimul meci al etapei a XI-a a Ligii 1.

Au marcat: Cascini 77’ / Dawa 15’.

În minutul 57, de la oaspeţi a fost eliminat Edjouma.

Partida a fost arbitrată de Viorel Nicuşor Flueran.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Botoșani

Ultimele articole Toate articolele