Ultima oră
VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! „Câinii” , favoriţi la prima vedere VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! „Câinii” , favoriţi la prima vedere
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV

Marius Măldărăşanu, declaraţie în stilul lui Gică Hagi: ”Nu meritam să câştigăm, dar nici să pierdem”

Hermannstadt Publicat pe 20 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38239/21467244/1/farul-constanta-fc-hermannstadt-superliga-superbet-11-11-2023.jpg

Echipa Universitatea Cluj a învins sâmbătă, pe teren propriu, scor 2-1, formaţia FC Hermannstadt, şi a urcat pe loc de play-off în Superligă. Sibienii au condus cu 1-0.

Prima repriză a partidei de la Cluj a fost una fără ritm şi fără ocazii, meciul disputându-se pe un teren greu, din cauza condiţiilor meteo. Robert Silaghi a trimis pe lângă poartă, fără nerv, în minutul 16, pentru ca în minutul 33 Ovidiu Bic să producă cea mai periculoasă fază a primei părţi: şut din careu, respins de Vlad Muţiu.

Oaspeţii au deschis scorul în minutul 60, când Chipciu a lăsat să treacă o minge centrată de Jipa, Daniel Paraschiv a ajuns in extremis la balon şi l-a pasat în faţa porţii de unde Murgia a înscris. Chipciu s-a revanşat în minutul 63, când a egalat cu un şut din careu. Gazdele au înscris golul victoriei în minutul 75, când Nistor l-a lansat pe Daniel Popa şi acesta a trimis pe lângă Muţiu. Iniţial golul a fost anulat pentru ofsaid semnalizat de asistentul Marius Bobe, dar după analiza VAR, reuşita lui Popa a fost validată în minutul 79

Cu această victorie, U Cluj este pe loc de play-off, 6, cu 32 de puncte. FC Hermannstadt ocupă poziţia a 8-a, cu 29 de puncte.

Antrenorul sibienilor, Marius Măldărăşanu, a oferit primele declaraţii la finalul partidei. Tehnicianul s-a declarat nemulţumit de prestaţia jucătorilor săi.

De asemenea, Măldărăşanu a subliniat că trebuie să găsească o modalitate prin care să îşi motiveze elevii să câştige.

”Nu meritam să câştigăm, dar nici să pierdem”

”Etapa viitoare trebuie să câştigăm. Nu vreau să mă plâng, dar normal că nu-mi convine. Nu am putut să folosim cei doi jucători veniţi, am lucrat cu ei, dar asta e, am pierdut jucători şi pe prima parte a campionatului, acum, normal că e greu. Să dea Dumnezeu să fie bine, dar pe antrenor îl ţin doar rezultatele. Trebuie să scoatem 100% de la staff şi de la jucători. Sota a intrat foarte bine, mă aşteptam mai mult de la Bucuroiu. Vrem mai mult de la ei, noi doar îi ajutăm să devină fotbalişti. 

Eu sunt singurul care pune foarte multă presiune pe mine, însă putem mai mult. Am avut meciuri în care am pierdut puncte, dar trebuie să credem şi să facem ceva pentru a le câştiga. 

Astăzi nu meritam să câştigăm, dar nici nu meritam să pierdem”, a spus Marius Măldărăşanu. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Hermannstadt

Ultimele articole Toate articolele