Ultima oră
Jose Mourinho regretă că a refuzat să antreneze Portugalia. "Am făcut o greşeală" Jose Mourinho regretă că a refuzat să antreneze Portugalia. "Am făcut o greşeală"
”Aş merge pe o victorie chinuită”. Claudiu Keşeru, pronostic interesant la Real Madrid - Bayern Munchen | VIDEO EXCLUSIV ”Aş merge pe o victorie chinuită”. Claudiu Keşeru, pronostic interesant la Real Madrid - Bayern Munchen | VIDEO EXCLUSIV
Ionuţ Rada, dezamăgit de deznodământul primei semifinale din Liga Campionilor. ”Îmi doream PSG” | VIDEO EXCLUSIV Ionuţ Rada, dezamăgit de deznodământul primei semifinale din Liga Campionilor. ”Îmi doream PSG” | VIDEO EXCLUSIV
Rapid a anunţat numele noului director sportiv. ”Cred că acest început de drum este unul destul de optimist” Rapid a anunţat numele noului director sportiv. ”Cred că acest început de drum este unul destul de optimist”
Lovitură stelară pregătită de Dan Şucu! Presa engleză anunţă cine e super antrenorul pe care îl vrea la Rapid Lovitură stelară pregătită de Dan Şucu! Presa engleză anunţă cine e super antrenorul pe care îl vrea la Rapid
Naţionala de handbal a României, victorie mare, în faza play-off a CM din 2025 Naţionala de handbal a României, victorie mare, în faza play-off a CM din 2025

Marius Şumudică, încântat de noua echipă. ”Simt că avem o relaţie foarte bună, este uşor”

Alte campionate externe Publicat de Daian Cutu pe 18 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/20434180/1/sum.jpg

Formaţia Yeni Malatyaspor, antrenată de Marius Şumudică a învins, sâmbătă seară, în deplasare, cu scorul de 2-0, echipa Adana Demirspor, într-un meci din etapa a noua a campionatului Turciei.

Golurile au fost marcate de Tetteh ’36 şi Deli ’55 (autogol). Şumi a vorbit despre planurile pe care la are la echipă şi a anunţat că vrea să schimbe radical sistemul de joc.

 "Nu vreau să fiu eroul care merită toate laudele după acest meci. Vreau să redau echipei agresivitatea şi mentalitatea mea. Vorbesc, de asemenea, şi cu jucătorii. Ei înţeleg foarte bine ce vreau de la ei, strategia pe care am propus-o, filosofia mea. Au înţeles ce sistem de joc vreau şi, am observat din primele două zile, că au înţeles ce vreau de la ei.

Malatyaspor este singura echipă unde am lucrat în Turcia, am mai fost la Kayseri, Gaziantep, Rizespor şi am venit aici, unde e nebuneşte cum mă ascultă şi cum învaţă jucătorii, atunci când vorbesc sau explic un exerciţiu.

Chiar dacă sunt jucători cu experienţă sau trecuţi de 30 de ani, sunt ca tinerii care vor să înveţe ca în şcoală. Simt că avem o relaţie foarte bună, este uşor pentru că au calitate. Este o echipă bună, vreau să creez o familie aici. Rezultatul nu este al meu, este al echipei"
, a declarat Şumudică, după primul meci de la revenirea în Super Lig.

Yeni Malatyaspor ocupă locul 16 în clasament, cu 9 puncte, în timp ce Adana Demirspor, formaţia la care evoluează Mario Balotelli este pe 10, cu 12 puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri