Ultima oră
ULTIMĂ ORĂ | A fost anunţat programul etapei a 9-a din play-off şi play-out. Cinci meciuri vor avea loc de la aceaaşi oră ULTIMĂ ORĂ | A fost anunţat programul etapei a 9-a din play-off şi play-out. Cinci meciuri vor avea loc de la aceaaşi oră
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1, în direct la Prima Sport 1! Final de foc pe „Arcul de Triumf” VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1, în direct la Prima Sport 1! Final de foc pe „Arcul de Triumf”
Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie
VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede” VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede”
Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?

Marius Şumudică, prima reacţie despre posibila preluare a Universităţii Craiova. ”Eu sunt prieten foarte bun cu Mihai Rotaru, chiar vorbeam şi glumeam cu el”

CS Universitatea Craiova Publicat de Daian Cutu pe 10 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/20175233/1/sumudica-1.jpg

Universitatea Craiova are trei eşecuri consecutive în play-off-ul Ligii 1 şi a ieşit din lupta pentru titlu cu CFR Cluj şi FCSB. Antrenorul grec Marinos Ouzounidis a declarat că echipa nu este pregătită deocamdată să se lupte pentru titlu, afirmaţie care i-a nemulţumit pe fani.

 

După eşecul cu FC Botoşani, scor 2-3, noul obiectiv pentru Craiova pe final de sezon este consolidarea locului 3 în play-off şi câştigarea Cupei.

Universitatea Craiova n-a mai câştigat campionatul din 1991. În sezonul trecut, ‘alb-albaştri’ au pierdut la limită duelul cu CFR Cluj. Marius Şumudică a fost una din variantele pentru banca tehnică a echipei, dată fiind relaţia de prietenie pe care o are cu finanţatorul Mihai Rotarul. Tehnicianul de 50 de ani a dezminţit însă orice zvon cu privire la preluarea oltenilor.

Şumudică este liber de contract, după despărţirea de Rizespor. Antrenorul a recunoscut că are o relaţie de prietenie cu finanţatorul Universităţii Craiova, Mihai Rotaru.

 ”Nu a fost nicio discuţie. Eu sunt prieten foarte bun cu Mihai Rotaru, chiar vorbeam şi glumeam cu el, decât să stricăm o prietenie, mai bine nu lucrăm împreună.

Nu se pune problema, în momentul de faţă, nu există niciun fel de discuţie în a prelua Craiova. Cum am mai spus-o, prioritar pentru mine este să preiau o echipă în străinătate”, a declarat Marius Şumudică pentru AntenaSport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri