MERCEDES, CAMPIOANĂ ÎN JAPONIA - LOOKSPORT
Skip to content
Formula 1 Noutăți

MERCEDES, CAMPIOANĂ ÎN JAPONIA

Mercedes petrece din nou în Formula 1. Constructorul german a câştigat al şaselea titlu de campioană consecutiv, după cursa din Japonia în care s-a impus Valtteri Bottas. În direct pe Look Plus, piloţii Ferrari au avut un start catastrofal, iar Bottas i-a depăşit pe Vettel şi LeClerc. Finlandezul a scăpat în câştigător şi, cu 2 opriri la boxe pentru fiecare pilot, nu a mai putut fi ajuns.

Pe locul 2 a terminat Vettel, care a rezistat cu succes atacurilor lui Hamilton din ultimele cinci tururi. Britanicul de la Mercedes, chiar dacă nu a fost mulţumit de strategia aleasă de echipă în cazul său, a încheiat pe podium şi a mai făcut un pas uriaş către al şaselea titlu de campion mondial. Leclerc nu a terminat decât pe 6 după ce s-a ciocnit cu Max Verstapen imediat după start.

De altfel, olandezul a şi abandonat ulterior din cauza acestui accident. Următoarea cursă va fi peste 2 săptămâni, în Mexic, acolo unde Hamilton poate cuceri din nou titlul mondial, pentru a treia oară consecutiv. Marele Premiu al Mexicului va fi în 27 octombrie, în direct pe LOOK PLUS.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Intră să vezi ce meciuri sunt pentru tine