Ultima oră
Sorana Cîrstea, fără replică pe zgura de la Madrid în faţa Igăi Swaitek, locul 1 WTA Sorana Cîrstea, fără replică pe zgura de la Madrid în faţa Igăi Swaitek, locul 1 WTA
VIDEO | Csikszereda - Unirea Slobozia 0-1. Liderul Ligii 2 reuşeşte o nouă victorie VIDEO | Csikszereda - Unirea Slobozia 0-1. Liderul Ligii 2 reuşeşte o nouă victorie
David Puicea, locul 8, în finala juniorilor la sărituri David Puicea, locul 8, în finala juniorilor la sărituri
VIDEO | Flacăra olimpică a plecat din Grecia spre Marsilia, pentru Jocurile Olimpice de la Paris 2024 VIDEO | Flacăra olimpică a plecat din Grecia spre Marsilia, pentru Jocurile Olimpice de la Paris 2024
Cristi Balaj, ironii la adresa unui arbitru din Superliga. „Bine că e la VAR, nu în teren” Cristi Balaj, ironii la adresa unui arbitru din Superliga. „Bine că e la VAR, nu în teren”
"Când m-am apucat de fotbal nu mă gândeam că am să ajung atât de sus". La exact 18 ani de la semifinala cu Middlesbrough, Nicolae Dică a rememorat dubla istorică | EXCLUSIV "Când m-am apucat de fotbal nu mă gândeam că am să ajung atât de sus". La exact 18 ani de la semifinala cu Middlesbrough, Nicolae Dică a rememorat dubla istorică | EXCLUSIV

"Messi din Salento" ar putea debuta în această săptămână la CFR Cluj

CFR Cluj Publicat de Daian Cutu pe 25 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21535235/1/falco.jpg

Partida cu Sepsi Sfântu Gheorghe ar putea aduce un debut la CFR Cluj. Adrian Mutu este pe punctul să beneficieze de o soluţie foarte bună în compartimentul median.

Cei de la ProSport scriu că Filippo Falco (32 de ani) a primit recent „cartea verde” şi va putea fi utilizat la meciul contra covăsnenilor, transmis vineri, de la ora 20:30, pe Prima Sport 1.

Falco e un mijlocaş ofensiv cu un CV impresionant. Poreclit "Messi din Salento", fotbalistul italian a bifat, de-a lungul carierei, aproape 200 de meciuri în primele două eşaloane din Italia.

Filippo Falco a fost ultima dată legitimat la Steaua Roşie Belgard, după ce a mai evoluat la Lecce, Pavia, Reggiana, Juve Stabia, Trapani, Bologna, Cesena, Benevento, Perugia, Pescara şi Caligari.

De asemenea, acesta are o prezenţă la naţionala U20 a Italiei, bifată în 2012. Transferul mijlocaşului a fost anunţat de CFR Cluj pe reţelele de socializare.

  • Filippo Falco este cotat la 700.000 de euro pe Transfermarkt.

 

mail-share icon Email
viewscnt

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele