Ultima oră
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1, în direct la Prima Sport 1! Două goluri în două minute pe „Arcul de Triumf” VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1, în direct la Prima Sport 1! Două goluri în două minute pe „Arcul de Triumf”
Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie
VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede” VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede”
Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!” Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!”

Mexic - Brazilia în semifinalele turneului olimpic de fotbal

JO 2020 Publicat pe 31 iul 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38215/20329234/1/tw-fifa.jpg

Reprezentativele Mexicului şi Braziliei s-au calificat, sâmbătă, în semifinalele turneului olimpic de fotbal de la Tokyo, fază în care vor fi adversare.

Mexic a învins în sferturi selecţionata Coreei de Sud, scor 6-3. Golurile au fost marcate de Martin ’13, ’54, Romo ’30, Cordova ’39 (penalti), ’64 şi Aguirre ’84 pentru învingători, respectiv Lee Dong-Jun ’20, Lee Dong-Gyeong ’51 şi Hwang Ui-Jo ‘90+1.

Brazilia s-a impus în faţa naţionalei Egiptului, scor 1-0. Golul a fost marcat de Cunha, în minutul 37.

Semifinala Mexic – Brazilia va avea loc în 3 august, la Kashima.

În cealaltă semifinală se vor întâlni Japonia şi Spania, în 3 august, la Saitama.

Meciul pentru medalia de bronz se va disputa în 6 august, la Saitama, iar finala mare în 7 august, la Yokohama.

mail-share icon Email
viewscnt

JO 2020

Ultimele articole Toate articolele