Ultima oră
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1! Ilfovenii pleacă cu un punct mare de pe „Arcul de Triumf” VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1! Ilfovenii pleacă cu un punct mare de pe „Arcul de Triumf”
Bogdan Andone, sancţionat drastic de Comisia de Disciplină după eliminarea de la meciul cu Dinamo Bogdan Andone, sancţionat drastic de Comisia de Disciplină după eliminarea de la meciul cu Dinamo
ULTIMĂ ORĂ | A fost anunţat programul etapei a 9-a din play-off şi play-out. Cinci meciuri vor avea loc de la aceaaşi oră ULTIMĂ ORĂ | A fost anunţat programul etapei a 9-a din play-off şi play-out. Cinci meciuri vor avea loc de la aceaaşi oră
Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie
VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede” VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede”
Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam

Mihai Rotaru s-a vindecat de coronavirus: "A fost externat, e bine". În ce stare se află Sorin Cârţu

CS Universitatea Craiova Publicat pe 20 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/19486495/1/rps3219.jpg

Mihai Rotaru, finanţatorul Universităţii Craiova, s-a vindecat de coronavirus, a anunţat preşedintele vicecampioanei Ligii 1, Sorin Cârţu.

Patronul Craiovei a făcut o formă destul de serioasă a bolii Covid-19, însă acum este bine. "Mihai Rotaru a fost externat, e bine. A ieşit chiar negativ", a dezvăluit preşedintele Universităţii Craiova, Sorin Cârţu, la Telekom Sport.

Infectat la rândul său cu noul coronavirus, Sorin Cârţu continuă să fie pozitiv, însă este asimptomatic.

"Eu sunt bine. De când am ieşit din spital, am fost declarat asimptomatic, dar e problema asta... Nu sunt contagios, dar problema e că atunci când îl fac... (n.r. - iese pozitiv)", a mai spus oficialul Craiovei.

Preşedintele Universitatăţii Craiova, Sorin Cârţu, managerul general Marcel Popescu, patronul Mihai Rotaru, directorul sportiv Ovidiu Costeşin şi team-managerul Emil Pieleanu au fost testaţi pozitiv cu noul coronavirus, la 1 septembrie, după meciul cu Lokomotiv Tbilisi, pierdut cu 1-2, în deplasare, în turul I preliminar al Ligii Europa, părăsind competiţia.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri