Ultima oră
VIDEO | Alaves - Girona 2-2. Ianis Hagi încurcă revelaţia din La Liga VIDEO | Alaves - Girona 2-2. Ianis Hagi încurcă revelaţia din La Liga
VIDEO | Frosinone - Inter 0-5. Campioana Italiei obţine cel mai clar succes stagional VIDEO | Frosinone - Inter 0-5. Campioana Italiei obţine cel mai clar succes stagional
Bernd Storck şi-a îndeplinit obiectivul. ”Şi-au depăşit limitele” Bernd Storck şi-a îndeplinit obiectivul. ”Şi-au depăşit limitele”
Naţionala României de volei feminin, o victorie şi trei înfrângeri în amicale cu Ţările de Jos şi Germania Naţionala României de volei feminin, o victorie şi trei înfrângeri în amicale cu Ţările de Jos şi Germania
A fost identificat momentul care a declanşat criza la Rapid. "Asta e realitatea" | VIDEO EXCLUSIV
A fost identificat momentul care a declanşat criza la Rapid. "Asta e realitatea" | VIDEO EXCLUSIV
Scene incredibile la Roma! Novak Djokovic a fost lovit în cap cu un recipient metalic în cap Scene incredibile la Roma! Novak Djokovic a fost lovit în cap cu un recipient metalic în cap

Mircea Rednic nu şi-a stăpânit gândurile la cald după eliminarea din Cupa României: ”Am plecat acum 4 ani de la echipă şi am găsit câţiva jucători la acelaşi nivel”

Dinamo Publicat pe 26 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20444125/1/noname.jpg

Mircea Rednic şi-a spus nemulţumirile după încă un eşec al lui Dinamo, dar, în acelaşi timp, şi eliminarea din Cupa României. ”Câinii” au cedat cu 1-2 în faţa echipei FC Argeş, deşi au condus cu 1-0, iar Rednic a evidenţiat din nou problemele fizice ale jucătorilor săi.

Ultimele 20 de minute l-au nemulţumit total pe antrenor, care a făcut o caracterizare şi defensivei, de care nu i-a plăcut cum a reacţionat, dar şi-a exprimat dezamăgirea şi faţă de alţi jucători.

Concluzii... jucăm bine 70 de minute, după care facem greşeli copilăreşti, de manual. S-a pierdut posesia în careul lor şi ne-au surprins. Sunt goluri care pot fi evitate. Latovlevici a preluat fără probleme la golul doi în careu, a tras şi de acolo am primit golul. Nu se poate aşa ceva, măi, fratele meu! Intram în prelungiri, se juca. Sunt greşeli copilăreşti. Sunt frustrat, sunt aspecte care îţi afectează moralul.

Nu ştiu ce s-a întâmplat cu Filip. A avut o perioadă, a fost accidentat, nu a zis nimic, dar acum cred că e out pentru vreo lună. Sunt probleme de acest gen.

E de muncă la echipă, am avut şi probleme cu jucătorii care au venit, oboseală, uşoare probleme. Pentru noi e important campionatul, dar azi au avut şanse şi alţi jucători. Am plecat acum 4 ani de la echipă şi i-am găsit pe câţiva la acelaşi nivel, nu au evoluat deloc. Nu-i de mirare că se aduc alţi jucători.

(N.r. – Despre Ţîră) Bravo lui! Asta vreau! A intrat, şi-a făcut treaba, a demonstrat că pot să mă bazeze pe el.

O să mai vină un fundaş dreapta, pentru că nu am soluţii. În afară de Sorescu, nu mai am pe nimeni acolo. E nevoie de jucători”, a declarat Rednic la finalul partidei.

FC Argeş a învins, marţi, în deplasare, cu scorul de 2-1 (0-0), echipa Dinamo, calificându-se în sferturile de finală ale Cupei României.

  • Au marcat: Ţîră '49 / Işfan '78, Cr. Dumitru '90+3.

Chindia şi ACSO Filiaşi (liga a treia) sunt alte echipe care au acces deja în sferturi.

Miercuri, este programată întâlnirea Minaur Baia Mare – Universitatea Craiova, ora 18.00

Ultimele trei partide vor avea loc joi: FC Buzău – Dunărea Călăraşi, ora 15.00, U Craiova 1948 – Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, ora 18.00, Politehnica Timişoara – FC Rapid 1923, ora 21.00.

În ceea ce priveşte meciul FC Voluntari – FCSB, clubul oaspete a informat Departamentul Competiţii al Federaţiei Române de Fotbal că se află în imposibilitatea de a se prezenta la joc, motiv pentru care partida nu se va disputa. Cazul va fi judecat la Comisia de Disciplină a FRF.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele