Ultima oră
Sezon de vis pentru Andrei Rublev! Rusul a câştigat Mastersul de la Madrid Sezon de vis pentru Andrei Rublev! Rusul a câştigat Mastersul de la Madrid
A murit fostul selecţioner de legendă al Argentinei, Cesar Luis Menotti A murit fostul selecţioner de legendă al Argentinei, Cesar Luis Menotti
Mesaj clar transmis de Marius Şumudică, după ce Dan Şucu a anunţat că îl vrea pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „O lovitură” | EXCLUSIV Mesaj clar transmis de Marius Şumudică, după ce Dan Şucu a anunţat că îl vrea pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „O lovitură” | EXCLUSIV
VIDEO | Valencia - Alaves 0-1. Ianis Hagi a fost lăsat pe bancă VIDEO | Valencia - Alaves 0-1. Ianis Hagi a fost lăsat pe bancă
VIDEO | CFR Cluj - Rapid 3-2, în direct la Prima Sport 1! Burmaz, gol fabulos din lovitură liberă VIDEO | CFR Cluj - Rapid 3-2, în direct la Prima Sport 1! Burmaz, gol fabulos din lovitură liberă
Paula Badosa şi Stefanos Tsitsipas nu mai sunt un cuplu: “Ne dorim în continuare reciproc numai bine” Paula Badosa şi Stefanos Tsitsipas nu mai sunt un cuplu: “Ne dorim în continuare reciproc numai bine”

Motivul pentru care Zeljko Kopic nu a salutat galeria "câinilor" după victoria cu FC Hermannstadt: "Cred că este o presiune a lui"

Dinamo Publicat pe 29 feb 2024
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/21509024/1/fcu-1948-craiova-fotbal-club-sa-sc-dinamo-1948-sa-superliga-superbet-02-02-2024-1.jpg
Dinamo Bucureşti a câştigat pe teren propriu, 1-0, cu FC Hermannstadt, în al doilea meci al etapei a 28-a. Jucătorii s-au dus la finalul meciului să bucure alături de galerie, însă antrenorul croat nu şi-a urmat elevii.

Motivul pentru care Zeljko Kopic nu a salutat galeria la finalul meciului cu FC Hermannstadt

Dinamo trece prin cea mai bună formă din acest sezon, iar salvarea de la retrogradare a devenit un vis din ce în ce mai posibil de realizat. "Câinii" au trei victorii în ultimele patru etape, în meciurile cu Farul Constanţa, Oţelul Galaţi şi FC Hermannstadt.

Tehnicianul lui Dinamo nu s-a alăturat elevilor săi la finalul partidei cu sibienii, atunci când aceştia s-au dus să împartă bucuria unui nou succes cu galeria.

Andrei Nicolescu, administratorul special al "alb-roşiilor", a explicat motivul pentru care Zeljko Kopic nu a mers să salute galeria şi a dezvăluit că există o anumită presiune asupra lui, din cauza rezultatelor.

"Este o victorie foarte mare, obţinută cu multă trudă. Hermannstadt este o echipă foarte bună, omogenă. S-a văzut asta în ritmul lor de joc şi în calitatea lor de a se exprima în teren, dar am suferit. Este o victoria a jucătorilor şi al 12-lea jucător al nostru, suporterii au fost extraordinari.

O victorie cu suferinţă, dar cele trei puncte sunt foarte, foarte bune. Ne duc într-o zonă în care să credem din ce în ce mai mult în drumul nostru şi să avem speranţe la mai mult. Cred că este o presiune a lui pe rezultate, de obicei nu cred că merge acolo. Aici vorbim şi de simţul personal, în sensul în care cred că se gândeşte că trebuie să facă ceva măreţ pentru clubul ăsta ca ulterior să se ducă în faţa fanilor şi să sărbătorească cu ei.

Cred că este o chestie de respect pe care puţini antrenori din România o arată şi este o nouă formă în care ne dă exemplu că este un lider. Cu siguranţă că în momentul în care o să simtă că a realizat ceva o să se bucure alături de galerie şi abia aşteaptă acest moment, credeţi-mă." , a spus Andrei Nicolescu, conform Fanatik.

Pentru Dinamo urmează duelul cu Poli Iaşi, vineri de la ora 20:00. Partida va fi transmisă în direct pe Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele