Ultima oră
O tenismenă cu renume şi-a anunţat retragerea din activitate O tenismenă cu renume şi-a anunţat retragerea din activitate
Nadal, în direct de la 14:00, pe Prima Sport 2! Adversar-surpriză pe zgura de la Roma Nadal, în direct de la 14:00, pe Prima Sport 2! Adversar-surpriză pe zgura de la Roma
Gigi Becali s-a dezlănuţuit şi a făcut praf un antrenor din Superliga: „E cumva de talia mea?” Gigi Becali s-a dezlănuţuit şi a făcut praf un antrenor din Superliga: „E cumva de talia mea?”
Volei masculin: Antrenorul Sergiu Stancu, încă un an la CSM Arcada Galaţi Volei masculin: Antrenorul Sergiu Stancu, încă un an la CSM Arcada Galaţi
Revenire de senzaţie la FCSB! Gigi Becali a făcut anunţul: „Sunt şanse mari. 90%” Revenire de senzaţie la FCSB! Gigi Becali a făcut anunţul: „Sunt şanse mari. 90%”
Gigi Becali îi aşteaptă pe şeici pentru a semna cu Florinel Coman: „Trebuie să vină” Gigi Becali îi aşteaptă pe şeici pentru a semna cu Florinel Coman: „Trebuie să vină”

Nadia Comăneci, entuziasmată după decizia de reducere a suspendării lui Halep: ”Era şi timpul! Abia aştept să o revăd pe teren”

Simona Halep Publicat de Daian Cutu pe 5 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38213/21514382/1/halep-comaneci.jpg

Fosta mare campioană Nadia Comăneci s-a declarat, marţi, încântată de decizia TAS de reducere a suspendării Simonei Halep de la patru ani la nouă luni.

“Era şi timpul. Simona Halep este autorizată să revină pe teren după reducerea suspendării de patru ani pentru dopaj Abia aştept să o revăd pe teren”, a notat Nadia pe Facebook.

Simona Halep poate reveni în competiţii ca urmare a deciziei pe care a anunţat-o marţi TAS.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Simona Halep

Ultimele articole Toate articolele