Ultima oră
Marius Şumudică a anunţat cine va fi antrenor la Rapid! ”Mulţumesc conducerii că s-a gândit la mine” Marius Şumudică a anunţat cine va fi antrenor la Rapid! ”Mulţumesc conducerii că s-a gândit la mine”
Kenyanul Eliud Kipchoge spune că a fost victima hărţuirii online după moartea lui Kelvin Kiptum Kenyanul Eliud Kipchoge spune că a fost victima hărţuirii online după moartea lui Kelvin Kiptum
Joselu va primi ceva special, după ce a adus calificarea lui Real Madrid în finala Ligii Campionilor Joselu va primi ceva special, după ce a adus calificarea lui Real Madrid în finala Ligii Campionilor
Primul meci al sezonului din Malaezia a fost anulat după ce mai mulţi jucători au fost victimele unor violenţe Primul meci al sezonului din Malaezia a fost anulat după ce mai mulţi jucători au fost victimele unor violenţe
Debut fabulos al lui Kirill Shevchenko în faţa multiplului campion mondial Magnus Carlsen, la Varşovia Debut fabulos al lui Kirill Shevchenko în faţa multiplului campion mondial Magnus Carlsen, la Varşovia
Tony, despre meciul decisiv cu Petrolul. ”Vrem să câştigăm, dar trebuie să fim echilibraţi” Tony, despre meciul decisiv cu Petrolul. ”Vrem să câştigăm, dar trebuie să fim echilibraţi”

”Nenorocitul are 3 milioane pe lună şi a uitat că are antrenament? Ce să reprezinţi tu? Nu ai habar, analfabetule, unde e Arabia Saudită pe hartă”. Radu Banciu îl distruge pe Messi după ultima escapadă la saudiţi

Staruri din fotbal Publicat pe 9 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38211/21119601/1/befunky-collage-15.jpg

Lionel Messi a vizitat Arabia Saudită, la începutul săptămânii, pentru a-şi onora contractul de sponsorizare cu Biroul Saudit de Turism.

Lionel Messi şi-a cerut scuze vineri, pe reţelele de socializare, după ce a călătorit în Arabia Saudită fără acordul clubului.

Suspendat de gruparea pariziană, Lionel Messi a postat pe contul său de Instagram un mesaj video în care îşi cere scuze.

Totuşi, Radu Banciu nu a fost impresionat de scuzele lui Lionel Messi. Jurnalistul susţine că nu este posibil să primeşti 3 milioane de euro pe lună şi să uiţi că ai antrenament. 

Jurnalistul Prima Sport l-a adus în discuţie şi pe Cristiano Ronaldo, care a confundat ţara unde evoluează cu Africa de Sud. 

”A zis: a, îmi pare rău, eu nu ştiam. La 3 milioane de euro pe lună, nenorocitule, tu nu ştiai că ai atrenament? Ţi-au dat ăia 3 de milioane de euro pe lună ca să îi reprezinţi.

Tu care eşti un analfabet. Ce să reprezinţi? Tu nici nu ştii unde e Arabia Saudită pe hartă. Cum a făcut Ronaldo. I-a confundat cu Africa de Sud tembelul ăla când s-a dus.

Cine are dreptate? Noi sau puritani ăştia de la TV care vin îmbrăcaţi la costume să vorbească de ei în termeni elogioşi?”, a spus Radu Banciu, la Prima Sport.

Care au fost scuzele lui Messi:

”Credeam că avem o zi liberă după meciul cu Lorient. Am organizat această excursie şi nu am mai putut-o anula, pentru că mai făcusem acest lucru. Îmi cer scuze coechipierilor si aştept să văd ce va decide clubul pentru mine”, a spus Messi, în declaraţia postată pe reţeaua de socializare.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri