Ultima oră
Mesaj clar transmis de Marius Şumudică, după ce Dan Şucu a anunţat că îl vrea pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „O lovitură” | EXCLUSIV Mesaj clar transmis de Marius Şumudică, după ce Dan Şucu a anunţat că îl vrea pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „O lovitură” | EXCLUSIV
VIDEO | Valencia - Alaves 0-1. Ianis Hagi a fost lăsat pe bancă VIDEO | Valencia - Alaves 0-1. Ianis Hagi a fost lăsat pe bancă
VIDEO | CFR Cluj - Rapid 2-1, în direct la Prima Sport 1! Otele reia perfect la colţul scurt VIDEO | CFR Cluj - Rapid 2-1, în direct la Prima Sport 1! Otele reia perfect la colţul scurt
Paula Badosa şi Stefanos Tsitsipas nu mai sunt un cuplu: “Ne dorim în continuare reciproc numai bine” Paula Badosa şi Stefanos Tsitsipas nu mai sunt un cuplu: “Ne dorim în continuare reciproc numai bine”
Marius Şumudică a reacţionat după ce Neluţu Sabău a dezvăluit că l-ar putea înlocui la „U” Cluj: „Ştie foarte bine” | EXCLUSIV Marius Şumudică a reacţionat după ce Neluţu Sabău a dezvăluit că l-ar putea înlocui la „U” Cluj: „Ştie foarte bine” | EXCLUSIV
EXCLUSIV | Marius Şumudică are oferta pe masă! „În seara asta dacă vreau semnez” EXCLUSIV | Marius Şumudică are oferta pe masă! „În seara asta dacă vreau semnez”

NEWS ALERT ǀ Gigi Becali i-a dat verdictul lui Deian Sorescu după doar două reprize la FCSB

FCSB Publicat de Emanoil Ursache pe 1 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21001678/1/fcsb-farul-constanta-superliga-superbet-29-01-2023-1.jpg

Gigi Becali l-a analizat pe Deian Sorescu după primele două apariţii ale sale la FCSB de câte o repriză în meciurile cu Hermannstadt (victorie pentru FCSB cu 1-0 în deplasare) şi cu Farul Constanţa (eşec cu 3-2 al ”roş-albaştrilor” acasă).

Sorescu a evoluat împotriva sibienilor pe postul de fundaş dreapta, iar împotriva dobrogenilor a fost utilizat în flancul stâng al defensivei. Deşi a fost schimbat de fiecare dată la pauză, Becali a negat că ar fi nemulţumit de jucătorul adus recent la FCSB.

Minusul ”reclamat” de Gigi Becali

Becali a spus despre Sorescu că nu mai are aceeaşi acurateţe de lovire a mingii ca în vârful său de formă, însă are în continuare viteză şi tehnică.

”Încă nu e Sorescu ăla pe care l-am vrut eu şi l-am luat eu. Adică nu mai are aprecierea mingii. Viteza o are, tehnica o are, dar nu mai are aprecierea aia de lovire a mingii.

Probabil că acum îşi va reveni, nu? Cred. Nu sunt nemulţumit de el!”, a declarat Gigi Becali.

150.000 de euro este suma pentru care FCSB l-a împrumutat până la finalul sezonului pe Deian Sorescu de la Rakow (Polonia). Un milion de euro trebuie să achite Becali pentru Sorescu, dacă doreşte să îl păstreze la echipa sa după ce îi expiră împrumutul.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele