Ultima oră
VIDEO | Betis - FC Sevilla 1-1. Fără învingătoare în derby-ul andaluz VIDEO | Betis - FC Sevilla 1-1. Fără învingătoare în derby-ul andaluz
Interimarul Dican o duce pe CFR Cluj pe locul doi în Superliga. ”Nu ştiu nimic despre revenirea lui Dan Petrescu” Interimarul Dican o duce pe CFR Cluj pe locul doi în Superliga. ”Nu ştiu nimic despre revenirea lui Dan Petrescu”
VIDEO | ”Am avut o şansă mare”. Mario Camora nu poate trece peste eşecul umilitor din Cupă VIDEO | ”Am avut o şansă mare”. Mario Camora nu poate trece peste eşecul umilitor din Cupă
Adi Mutu, replică dură pentru Tachtsidis! "Nu are minte. Am goluri câte meciuri are el în Italia" | VIDEO EXCLUSIV
Adi Mutu, replică dură pentru Tachtsidis! "Nu are minte. Am goluri câte meciuri are el în Italia" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Fiorentina - Sassuolo 5-1. Formaţia viola s-a descătuşat cu penultima clasată VIDEO | Fiorentina - Sassuolo 5-1. Formaţia viola s-a descătuşat cu penultima clasată
Răsturnare de situaţie! Când începe Dan Petrescu mandatul la CFR Cluj Răsturnare de situaţie! Când începe Dan Petrescu mandatul la CFR Cluj

NEWS ALERT | Jose Mourinho, dat afară de la AS Roma! Înfrângerea cu Milan i-a fost fatală

AS Roma Publicat de Tudor Moisa pe 16 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38293/21462413/1/fb-as-roma-mourinho.jpg

Jose Mourinho a fost dat afară de la AS Roma, după o săptămână de coşmar. Anunţul a fost făcut de clubul italian pe reţelele de socializare.

Înfrângerea cu Lazio din Cupa Italiei, scor 1-0, a fost urmată de cea cu AC Milan, scor 3-1, iar acestea i-au fost fatale antrenorului. Cu Mourinho pe bancă, Roma a adunat doar 29 de puncte în actuala stagiune de Serie A, echipa clasându-se pe locul 9.

The Special One nu mai reuşeşte să se ridice la nivelul la care a fost în trecut. De la plecarea de la Real Madrid, din 2013, Jose Mourinho a fost demis de la toate cluburile unde a activat: Chelsea, Manchester United, Tottenham şi AS Roma.

În urma acestei demiteri, Mourinho are şanse importante să preia naţionala Braziliei, cu care a fost în tratative în trecut.

De-a lungul carierei, tehnicianul le-a antrenat pe Benfica, Uniao de Leiria, Porto, Chelsea, Inter, Real Madrid, Manchester United, Tottenham şi AS Roma.

Jose Mourinho are în palmares două trofee Champions League, cucerite cu Porto şi Inter, la care se mai adaugă o Cupă UEFA (cu Porto), un trofeu Europa League (cu Manchestr United) şi un triumf în Conference League (cu Roma).

mail-share icon Email
viewscnt

AS Roma

Ultimele articole Toate articolele