Ultima oră
Schimbare majoră decisă de UEFA pentru EURO 2024. Veste foarte bună pentru ”tricolori” Schimbare majoră decisă de UEFA pentru EURO 2024. Veste foarte bună pentru ”tricolori”
Dan Petrescu a explicat de ce îşi începe mai repede mandatul la CFR. ”Iniţial contractul era semnat de la 1 iunie” Dan Petrescu a explicat de ce îşi începe mai repede mandatul la CFR. ”Iniţial contractul era semnat de la 1 iunie”
Visul FCSB-ului de a reveni în Ghencea, spulberat de Florin Talpan: „N-au ce căuta! Titlul 27? Nu există aşa ceva” Visul FCSB-ului de a reveni în Ghencea, spulberat de Florin Talpan: „N-au ce căuta! Titlul 27? Nu există aşa ceva”
”Eu iubesc clubul şi dau tot ce am mai bun”. Zeljko Kopic, mesaj emoţionant înainte de dueul decisiv cu ”U” Cluj ”Eu iubesc clubul şi dau tot ce am mai bun”. Zeljko Kopic, mesaj emoţionant înainte de dueul decisiv cu ”U” Cluj
Încă o veste proastă pentru Dinamo! Un jucător important s-a accidentat şi nu va mai evolua în acest sezon Încă o veste proastă pentru Dinamo! Un jucător important s-a accidentat şi nu va mai evolua în acest sezon
VIDEO | Şelimbăr - Gloria Buzău 1-1, în direct la Prima Sport 1! Visic restabileşte egalitatea VIDEO | Şelimbăr - Gloria Buzău 1-1, în direct la Prima Sport 1! Visic restabileşte egalitatea

NEWS ALERT | Lovitură grea încasată de CFR Cluj! Un titular s-a "rupt" şi ratează derby-ul cu Universitatea Craiova

CFR Cluj Publicat de Tudor Moisa pe 23 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21567934/1/rapid-bucuresti-cfr-cluj-play-off-superliga-superbet-6-04-2024-2.jpg

CFR Cluj o întâlneşte pe Universitatea Craiova, joi, de la ora 21:45. Meciul va fi în direct la Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

Ardelenii întâmpină o problemă serioasă înaintea duelului din Bănie. Daniel Bîrligea s-a accidentat în meciul împotriva Farului şi a ieşit de pe teren în finalul primei reprize.

Conform Fanatik, Daniel Bîrligea a suferit o întindere şi va merge în Serbia, la celebra Marijana Kovačević. Astfel, formaţia din Gruia speră că atacantul îşi va reveni cât mai repede, având în vedere că lupta la locurile pentru cupele europene este una acerbă.

Daniel Bîrligea face cel mai bun sezon al carierei. Fotbalistul în vârstă de 24 de ani a înscris 11 goluri, în 35 de meciuri, în actuala stagiune de Superligă. De asemenea, atacantul a oferit cinci pase decisive.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele