Ultima oră
Ahmed Bani, prestaţie bună pe Cluj Arena, dar insuficientă. ”Nu vreau să mă gândesc la retrogradare” Ahmed Bani, prestaţie bună pe Cluj Arena, dar insuficientă. ”Nu vreau să mă gândesc la retrogradare”
VIDEO | ”U” Cluj - Dinamo 3-3. Remiză frăţească care îi încurcă rău de tot pe ”câini” VIDEO | ”U” Cluj - Dinamo 3-3. Remiză frăţească care îi încurcă rău de tot pe ”câini”
VIDEO | Girona - Barcelona 4-2. Revelaţia din La Liga urcă pe 2 şi o face pe Real Madrid campioană VIDEO | Girona - Barcelona 4-2. Revelaţia din La Liga urcă pe 2 şi o face pe Real Madrid campioană
Monza – Lazio 2-2. Gazdele au egalat în minutul 90+2 Monza – Lazio 2-2. Gazdele au egalat în minutul 90+2
Claudiu Keşeru ştie ce îi lipseşte lui Dinamo: „E uşor atipic” | VIDEO EXCLUSIV Claudiu Keşeru ştie ce îi lipseşte lui Dinamo: „E uşor atipic” | VIDEO EXCLUSIV
A doua medalie pentru Sabrina Maneca Voinea la europenele de gimnastică: argint în proba de sol! A doua medalie pentru Sabrina Maneca Voinea la europenele de gimnastică: argint în proba de sol!

NEWS ALERT | Oţelul Galaţi are un nou preşedinte! Metoda inedită prin care a fost ales

Oțelul Galați Publicat pe 3 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40006/21546612/1/site-1.jpg

Otelul Galati a urmat modelul celor mai mari cluburi europene şi a schimbat organigrama clubului prin programu „socios” pentru suporteri, care pot deveni membri oficiali ai clubului în schimbul unei sume de bani.

În cadrul Adunării Generale care s-a întrunit marţi, suporterii Oţelului au ales un nou preşedinte al clubului, care va fi unul interimar.

Cristi Munteanu, noul preşedinte al Oţelului

Cristi Munteanu a ocupat până în prezent funcţia de manager general al clubului condus în sistem „socios” , iar marţi a fost ales de către membri cotizanţi să ocupe postul de preşedinte, aşa cum se arată pe site-ul oficial.

Având în vedere că a fost ales într-o nouă funcţie, Cristi Munteanu va trebui să renunţe la funcţia de manageral general. În plus, gălăţenii au mai anunţat numirea lui Mihai Viorel Duda pentru postul de secretar al Consiliului Director, iar Cristian Dăuceanu va fi Vicepreşedintele Consiliului Director.

Având în vedre legătura strânsă dintre Dorinel Munteanu şi noul preşedinte, jocurile de putere de la club care au dus la mai multe conflicte în cadrul clubului ar putea dispărea.

Conflictele ar fi apărut din cauza unei dispute dintre preşedintele de atunci, Robert George Florea, şi antrenorul şi soţia sa, care au refuzat să îi pună la dispoziţie documentele administrative. Florea a demisionat în acel moment de la Oţelul.

Fostul preşedinte nu a mai candidat

Deşi Dorinel Munteanu şi-a dorit continuitatea fostului preşedinte, Marian Brăilescu, acesta a demisionat după mai multe acuzaţii venite din partea fanilor. Acesta a fost învinuit de suporteri pe motiv că că ar fi fost complice la înstrăinarea siglei către soţia lui Munteanu, care ar fi înregistrat la OSIM, în nume propriu, dreptul de folosinţă al mărcii.

Brăilescu a pierdut suţinerea membrilor „socios”, care sunt responsabili pentru alegeria membrilor managementului şi nu a mai candidat.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Oțelul Galați

Ultimele articole Toate articolele