Ultima oră
A doua medalie pentru Sabrina Maneca Voinea la europenele de gimnastică: argint în proba de sol! A doua medalie pentru Sabrina Maneca Voinea la europenele de gimnastică: argint în proba de sol!
Max Verstappen a câştigat şi cursa sprint de la Miami Max Verstappen a câştigat şi cursa sprint de la Miami
Partea la care Dinamo a excelat în acest sezon. Conducerea a făcut un adevărat miracol | EXCLUSIV Partea la care Dinamo a excelat în acest sezon. Conducerea a făcut un adevărat miracol | EXCLUSIV
Dinamo are un buget uluitor | EXCLUSIV Dinamo are un buget uluitor | EXCLUSIV
VIDEO | ”U” Cluj - Dinamo 1-1, în direct la Prima Sport 1! Bani restabileşte egalitatea VIDEO | ”U” Cluj - Dinamo 1-1, în direct la Prima Sport 1! Bani restabileşte egalitatea
Sabrina Voinea, medalie europeană de argint, în finala la bârnă Sabrina Voinea, medalie europeană de argint, în finala la bârnă

NEWS ALERT | S-au înţeles! Transferul lui Denis Drăguş, foarte aproape de finalizare

Stranieri Publicat pe 9 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/21553169/1/israel-romania-preliminariile-c-e-2024-18-11-2023.jpg

Denis Drăguş şi-a relansat cariera în Turcia. Fotbalistul împrumutat de Gaziantep de la Standard Liege face un sezon excepţional, motiv pentru care a revenit şi în circuitul echipei naţionale.

În acest sezon, atacantul în vârstă de 24 de ani a reuşit să marcheze de 11 ori şi a livrat o pasă de gol în 26 de partide pentru formaţia turcă.

În ultima partidă a echipei la care este împrumutat, Denis Drăguş a primit cea mai mare notă dintre toţi jucătorii prezenţi pe teren, 7.7, chiar dacă Gaziantep a fost învinsă cu 3-0 de Alanyaspor.

E gata! Se face transferul lui Denis Drăguş

Trabzonspor i-a făcut o ofertă oficială lui Denis Drăguş, însă belgienii nu au fost încântaţi şi au refuzat-o în primă fază. Turcii nu au reunţat şi au lansat o nouă ofertă care pare să fie pe plac formaţiei din Liege.

Agentul Florin Manea a anunţat că a discutat ore în şir cu oficialii clublui din Trabzon, dar şi cu cei de la Standard Liegie, iar negociere pentru semnătura lui Drăguş au avansat rapid.

Conform presei belgiene, pentru a renunţa definitiv la atacantul român, Standard Liege a cerut trei milioane de euro, dar în urma negocierilor, ambele părţi s-au înţeles pentru 2,5 milioane de euro.

în cazul în care nu va apărea ceva care să schimbe soarta acestui transferul, Denis Drăguş va evolua alături de superstarul lui Trabzonsposr, Thomas Meunier, fostul jucător de la PSG şi Borussia Dortmund.

Cei de la Lesoir.be au anunţat că în cursa pentru semnătura fotbalistului român s-au mai aflat echipe precum Hoffenheim, Coventry City şi Aston Villa.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele