Ultima oră
VIDEO | Borussia Dortmund - PSG 1-0. Nemţii iau prima opţiune pentru calificarea în finala Ligii Campionilor VIDEO | Borussia Dortmund - PSG 1-0. Nemţii iau prima opţiune pentru calificarea în finala Ligii Campionilor
Victor Piţurcă, deloc impresionat de Florinel Coman. ”Este invizibil! Dispare mult din joc!” Victor Piţurcă, deloc impresionat de Florinel Coman. ”Este invizibil! Dispare mult din joc!”
”M-am decis să nu mai susţin echipa”. Un club din Liga 2 rămâne fără finanţator ”M-am decis să nu mai susţin echipa”. Un club din Liga 2 rămâne fără finanţator
"Au început negocierile cu agentul lui”. Clubul care face tot posibilul să îl aibă pe Risto Radunovic "Au început negocierile cu agentul lui”. Clubul care face tot posibilul să îl aibă pe Risto Radunovic
S-a aflat motivul pentru care Jannik Sinner s-a retras de la Madrid Open S-a aflat motivul pentru care Jannik Sinner s-a retras de la Madrid Open
Dennis Man şi Valentin Mihăilă au pus umărul la revenirea Parmei în Serie A! Dennis Man şi Valentin Mihăilă au pus umărul la revenirea Parmei în Serie A!

NEWS ALERT | Se face transferul lui Denis Drăguş : „Suntem foarte aproape! Ar fi senzaţional”

Stranieri Publicat pe 8 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/21551902/1/israel-romania-preliminariile-c-e-2024-18-11-2023.jpg

Denis Drăguş şi-a relansat cariera în Turcia. Fotbalistul împrumutat de Gaziantep de la Standard Liege face un sezon excepţional, motiv pentru care a revenit şi în circuitul echipei naţionale.

În acest sezon, atacantul în vârstă de 24 de ani a reuşit să marcheze de 11 ori şi a livrat o pasă de gol în 26 de partide pentru formaţia turcă.

În ultima partidă a echipei la care este împrumutat, Denis Drăguş a primit cea mai mare notă dintre toţi jucătorii prezenţi pe teren, 7.7, chiar dacă Gaziantep a fost învinsă cu 3-0 de Alanyaspor.

Denis Drăguş, foarte aproape de Trabzonspor: „Negocierile sunt foarte avansate”

Trabzonspor i-a făcut o ofertă oficială lui Denis Drăguş, însă belgienii nu au fost încântaţi şi au refuzat-o în primă fază. Turcii nu au reunţat şi au lansat o nouă ofertă care pare să fie pe plac formaţiei din Liege.

Agentul Florin Manea a anunţat că a discutat ore în şir cu oficialii clublui din Trabzon, dar şi cu cei de la Standard Liegie, iar negociere pentru semnătura lui Drăguş au avansat rapid.

„Veşti bune! Nu sunt încheiate complet toate negocierile, dar există o ofertă importantă pentru Denis Drăguş de la Trabzonspor. Negocierile sunt foarte avansate.

Aşteptăm şi decizia celor de la Standard Liege, dar eu zic că în mare parte suntem foarte aproape să ne înţelegem. Este o echipă din primele trei din Turcia, probabil va juca în cupele europene. 

Ar fi senzaţional şi pentru Denis, şi pentru Trabzon să reuşească acest transfer. Eu zic că va fi un pas înainte pentru Denis şi sper să o ţină tot aşa, să dea la fel de multe goluri ca la Gaziantep.

Am discutat acum 6 ore cu cei de la Trabzonspor. Aseară am avut o întâlnire cu vicepreşedintele lor. Am vorbit azi cu cei de la Standard Liege, sunt aceiaşi patroni ca la Genoa şi am o relaţie bună cu ei pentru că l-am avut pe Radu Drăguşin acolo. Suntem foarte aproape să închidem acest transfer”, a declarat Florin Manea, pentru Playsport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele