Ultima oră
Mihai Stoica a remarcat un jucător de la CFR Cluj! ”Stă bine de tot la cifre” Mihai Stoica a remarcat un jucător de la CFR Cluj! ”Stă bine de tot la cifre”
Ionel Ganea a reacţionat după declaraţiile lui Gigi Becali! "Când încasezi 0-10 în cupele europene" Ionel Ganea a reacţionat după declaraţiile lui Gigi Becali! "Când încasezi 0-10 în cupele europene"
Record de cereri de înscriere pentru maratonul de la Londra 2025 Record de cereri de înscriere pentru maratonul de la Londra 2025
Kasatkina spune că "a primit garanţii" privind siguranţa sportivelor gay în Arabia Saudită Kasatkina spune că "a primit garanţii" privind siguranţa sportivelor gay în Arabia Saudită
"Asta ne mai lipseşte". Un finanţator din Superligă a dezvăluit de ce nu l-a felicitat pe Gigi Becali | VIDEO EXCLUSIV "Asta ne mai lipseşte". Un finanţator din Superligă a dezvăluit de ce nu l-a felicitat pe Gigi Becali | VIDEO EXCLUSIV
Adrian Mutu, atac subtil la adresa conducerii CFR-ului! "Eu am fost acolo" | VIDEO EXCLUSIV Adrian Mutu, atac subtil la adresa conducerii CFR-ului! "Eu am fost acolo" | VIDEO EXCLUSIV

Novak Djokovic nu va evolua la turneul de la Miami. Când este aşteptat să revină

Tenis Publicat de Daian Cutu pe 16 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/21526202/1/djo.jpg

După cum a anunţat presa sârbă în această săptămână, Novak Djokovic a decis să nu participe la Mastersul 1000 de la Miami (20-31 martie). El ar urma să revină pe zgura de la Monte Carlo la începutul lunii aprilie.

"Din păcate, nu voi juca în Miami anul acesta. În acest stadiu al carierei mele, îmi echilibrez programul privat cu cel profesional", a scris Djokovic în social media.

Eliminat în mod surprinzător în turul al treilea la Indian Wells de italianul Luca Nardi, jucătorul de 36 de ani nu va face deplasarea în Florida pentru al patrulea an consecutiv.

El nu a câştigat încă niciun turneu în 2024 şi se va concentra acum pe sezonul pe zgură, având în vizor Mastersul 1000 de la Monte Carlo (7-14 aprilie).

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele