Ultima oră
VIDEO | Rafa Nadal is back! Calificare palpitantă în optimi la Madrid VIDEO | Rafa Nadal is back! Calificare palpitantă în optimi la Madrid
VIDEO | Lord have mercy! Kyrie Irving, aruncarea anului în meciul sezonului! Paul George, "inconştient" de la distanţă VIDEO | Lord have mercy! Kyrie Irving, aruncarea anului în meciul sezonului! Paul George, "inconştient" de la distanţă
”Nu va rămâne din vară”. Nelu Varga a anunţat ce jucător nu vrea Dan Petrescu la CFR ”Nu va rămâne din vară”. Nelu Varga a anunţat ce jucător nu vrea Dan Petrescu la CFR
VIDEO | Rapid - Universitatea Craiova 0-1, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Ivan deschide scorul VIDEO | Rapid - Universitatea Craiova 0-1, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Ivan deschide scorul
E gata! Vedeta FCSB nu mai pleacă în această vară! MM Stoica aruncă bomba: ”E peste toţi care au fost!”

E gata! Vedeta FCSB nu mai pleacă în această vară! MM Stoica aruncă bomba: ”E peste toţi care au fost!”
Florin Maxim vrea ca elevii săi să joace pentru fani. ”Tribuna e dornică şi vrea să vadă spectacol” Florin Maxim vrea ca elevii săi să joace pentru fani. ”Tribuna e dornică şi vrea să vadă spectacol”

"Nu există apreciere". Gică Hagi a răbufnit la conferinţa de presă

Farul Constanta Publicat de Tudor Moisa pe 10 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/21554451/1/farul-constanta-fcsb-play-off-superliga-superbet-31-03-2024-1.jpg

Universitatea Craiova primeşte vizita Farului Constanţa, vineri, de la ora 20:30. Meciul va fi în direct la Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

Înaintea duelului de Bănie, Ivaylo Petev a fost demis. Gică Hagi nu a rămas fără reacţie şi a răbufnit, la conferinţa de presă premergătoare meciului.

Hagi consideră că patronii sunt principalii vinovaţi pentru situaţia fotbalului românesc. Managerul celor de la Farul este de părere că antrenorii sunt schimbaţi mult prea repede în România.

”În ultimii 10-15 ani, în România s-a pierdut noţiunea de profesor, de manager. Nu există apreciere. Antrenorii şi managerii au cel mai important rol din punct de vedere tehnic ca să producă ce gândesc cei cu bani.

Şi trebuie să fie competitivi, să fie foarte buni, să fie respectaţi, trebuie să responsabili. Este un lucru fundamental, dar probabil că aşa a ajuns fotbalul la noi şi mai puţin afară, chiar dacă şi acolo se întâmplă anumite lucruri.

La noi, antrenorii nu sunt deloc respectaţi, aşa cum se întâmpla înainte. Domn' profesor, cum se spunea pe vremuri, nu mai există în România.

Din păcate, este unul dintre motivele pentru care suntem unde suntem. Este impresia mea generală şi nu mă refer la o situaţie sau un club”,a spus Gică Hagi în conferinţa de presă premergătoare partidei.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele