Ultima oră
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”

”Nu-mi vine să cred, nu mai am aer”. Marc Guiu, noul copil minune al celor Barcelonei

Barcelona Publicat de Daian Cutu pe 23 oct 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38287/21356909/1/guiu.jpg

FC Barcelona a învins duminică seara, pe teren propriu, scor 1-0, formaţia Athletic Bilbao, prin golul lui Marc Guiu, un jucător de 17 ani.

Fără Lewandowski, accidentat, FC Barcelona s-a chinuit cu Athletic Bilbao, iar golul a venit din inspiraţia lui Xavi. Antrenorul catalanilor l-a aruncat în luptă, în minutul 79, pe Marc Guiu, jucător de 17 ani, de la Barcelona B, iar acesta a înscris unicul gol al meciului un minut mai târziu, din pasa lui Joao Felix.

Tânărul atacant a fost foarte emoţionant la finalul partidei în care a fost decisiv pentru formaţia ”blaugrana”.

”Nu-mi vine să cred, nu mai am aer. Mă bucur de acest moment. Am muncit toată viaţa mea pentru această oportunitate şi a ieşit perfect", a declarat Guiu, conform celor de la GOAL.

În clasament, Barcelona este tot pe locul al treilea, cu 24 de puncte, la un punct de ocupantele locurilor 1 şi 2, Real Madrid şi Girona.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Barcelona

Ultimele articole Toate articolele