Ultima oră
Bayer Leverkusen rămâne neînvinsă în acest sezon şi face încă un pas spre trofeul Europa League. Marseille - Atalanta s-a terminat indecis Bayer Leverkusen rămâne neînvinsă în acest sezon şi face încă un pas spre trofeul Europa League. Marseille - Atalanta s-a terminat indecis
Olympiakos produce o mare surpriză în semifinalele Conference League. Fiorentina s-a impus în celălalt meci Olympiakos produce o mare surpriză în semifinalele Conference League. Fiorentina s-a impus în celălalt meci
VIDEO | Chelsea - Tottenham 2-0. Radu Drăguşin, rezervă în ”Battle of the Bridge” VIDEO | Chelsea - Tottenham 2-0. Radu Drăguşin, rezervă în ”Battle of the Bridge”
VIDEO | Tânărul Jiri Lehecka profită de abandonul lui Daniil Medvedev şi merge în semifinale la Madrid VIDEO | Tânărul Jiri Lehecka profită de abandonul lui Daniil Medvedev şi merge în semifinale la Madrid
Se conturează o campanie de transferuri stelară la CFR Cluj! Suma uriaşă pe care patronul ”o pune la bătaie” Se conturează o campanie de transferuri stelară la CFR Cluj! Suma uriaşă pe care patronul ”o pune la bătaie”
Unul din cei mai vechi străini din Superliga şi-a anunţat plecarea Unul din cei mai vechi străini din Superliga şi-a anunţat plecarea

O formaţie puternică din Superligă l-a remarcat pe Rrahmani, însă Rapid a avut noroc

Rapid Publicat de Emanoil Ursache pe 2 sep 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21303106/1/rapid-bucuresti-dinamo-bucuresti-superliga-superbet-1-09-2023.jpg

Albion Rrahmani, atacantul Rapidului care a marcat deja 4 goluri în Superliga României, în doar 135 de minute jucate, a mai fost dorit de o altă echipă cu pretenţii din primul eşalon.

Attila Hadnagy, directorul general al formaţiei Sepsi Sfântu Gheorghe, a recunoscut că formaţia covăsneană l-a remarcat şi ea pe Rrahmani, însă nu a putut achita către Ballkani suma de transfer solicitată.

Lipsa banilor la Sepsi, norocul Rapidului

”Îl ştim bine pe Rrahmani. L-am urmărit şi noi, un atacant excelent, un oportunist. Peste Dugandzic, părerea mea. L-am vrut, dar ni s-au cerut 500.000 de euro şi am spus stop.

I-am zis domnului Dioszegi atunci când am văzut că l-a luat Rapid, că va da 20 de goluri în acest sezon. Îl ştiu foarte bine! Bravo lor că l-au luat şi că au plătit acea sumă de bani (n.r. – 600.000 de euro)”, a declarat Hadnagy pentru GSP.

  • 35 de goluri în 68 de meciuri a marcat Albion Rrahmani pentru Ballkani. Atacantul în vârstă de 23 de ani a mai furnizat şi 9 pase de gol.

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele