Ultima oră
Bayer Leverkusen rămâne neînvinsă în acest sezon şi face încă un pas spre trofeul Europa League. Marseille - Atalanta s-a terminat indecis Bayer Leverkusen rămâne neînvinsă în acest sezon şi face încă un pas spre trofeul Europa League. Marseille - Atalanta s-a terminat indecis
Olympiakos produce o mare surpriză în semifinalele Conference League. Fiorentina s-a impus în celălalt meci Olympiakos produce o mare surpriză în semifinalele Conference League. Fiorentina s-a impus în celălalt meci
VIDEO | Chelsea - Tottenham 2-0. Radu Drăguşin, rezervă în ”Battle of the Bridge” VIDEO | Chelsea - Tottenham 2-0. Radu Drăguşin, rezervă în ”Battle of the Bridge”
VIDEO | Tânărul Jiri Lehecka profită de abandonul lui Daniil Medvedev şi merge în semifinale la Madrid VIDEO | Tânărul Jiri Lehecka profită de abandonul lui Daniil Medvedev şi merge în semifinale la Madrid
Se conturează o campanie de transferuri stelară la CFR Cluj! Suma uriaşă pe care patronul ”o pune la bătaie” Se conturează o campanie de transferuri stelară la CFR Cluj! Suma uriaşă pe care patronul ”o pune la bătaie”
Unul din cei mai vechi străini din Superliga şi-a anunţat plecarea Unul din cei mai vechi străini din Superliga şi-a anunţat plecarea

Oficialul FRF dă de pământ cu Tavi Popescu! Motivul pentru care nu a mai fost convocat la naţională: "Asta lipseşte!"

FCSB Publicat pe 20 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21530467/1/fcsb-cfr-cluj-superliga-superbet-6-08-2023-1.jpg

Octavian Popescu, mijlocaşul FCSB-ului, are un nou sezon slab. Tânărul fotbalist a bifat 25 de partide pentru roş-albaştri în actuala ediţie a Superligi, reuşind să marcheze doar 2 goluri şi să livreze 3 pase decisive.

Decarul pe care Gigi Becali spunea că va încasa 30 de milioane de euro nu a mai fost convocat la echipa naţională din luna martie.

Directorul tehnic al Federaţiei Române de Fotbal a analizat situaţia lui Tavi Popescu şi consideră că mijlocaşul de doar 21 de ani duce lipsă de determinare, chiar dacă este un fotbalist extrem de talentat.

"E consecinţa meciurilor din ultima perioadă. Nu mai iese în prim plan. Acum doi ani de zile dădea nişte goluri senzaţionale, avea nişte acţiuni senzaţionale. Totul depinde de el, este şi o chestie mentală.

Să iasă din conul ăsta de umbră. Probabil cei de la FCSB vor încerca să îl reaprindă. Ce vezi tu văd şi eu. Nu ştiu ce se întâmplă cu el. E plin de talent, jos cu pălăria.ţ

Nu se vede nimic în joc. Nu mai face diferenţa, el are un post în care trebuie să ieşi la rampă. Eu cred că prea mult opreşte mingea, în loc să dea rapiditate jocului. Face multe atingeri.

 

Eu asta văd în tribună. Aş vrea să văd determinare, spirit de sacrificiu în joc. Asta lipseşte. Nici măcar instinctiv nu mai joacă" , a spus Mihai Stoichiţă pentru Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele