Ultima oră
Lando Norris l-a învins pe Max Verstappen pe circuitul de la Miami şi a obţinut prima victorie în Formula 1 Lando Norris l-a învins pe Max Verstappen pe circuitul de la Miami şi a obţinut prima victorie în Formula 1
Neluţu Varga, decizie finală cu privire la Tachtsidis 
Neluţu Varga, decizie finală cu privire la Tachtsidis
VIDEO | Dan Petrescu, ”săgeţi” către foştii antrenori de la CFR. ”Dacă eram eu mai aveam doi la acest nivel” VIDEO | Dan Petrescu, ”săgeţi” către foştii antrenori de la CFR. ”Dacă eram eu mai aveam doi la acest nivel”
VIDEO | ”Trebuie să consolidăm ce am făcut bine”. Rapid e fără victorie în play-off, dar Bogdan Lobonţ vede părţile bune VIDEO | ”Trebuie să consolidăm ce am făcut bine”. Rapid e fără victorie în play-off, dar Bogdan Lobonţ vede părţile bune
Şumudică a depistat marea problemă de la Rapid, după înfrângerea cu CFR Cluj. „Asta se întâmplă peste tot în lume” | EXCLUSIV Şumudică a depistat marea problemă de la Rapid, după înfrângerea cu CFR Cluj. „Asta se întâmplă peste tot în lume” | EXCLUSIV
VIDEO | AS Roma – Juventus Torino 1-1. Derby-ul rundei din Serie A s-a  terminat indecis VIDEO | AS Roma – Juventus Torino 1-1. Derby-ul rundei din Serie A s-a terminat indecis

Oficialul FRF, doar cuvinte de laudă la adresa jucătorului de la FCSB. „I-am zis şi lui MM. Foarte bun!”

FCSB Publicat pe 22 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21532559/1/fcsb-sepsi-osk-sfantu-gheorghe-play-off-superliga-superbet-17-03-2024.jpg

Mihai Stoichiţă a lăudat un jucător al FCSB-ului, după ce „roş-albaştrii” s-au impus cu 2-1 în etapa trecută, în faţa lui Sepsi.

Unul dintre jucătorii de la FCSB care au surprins în acest sezon este Mihai Lixandru (22 de ani). El a evoluat atât la mijlocul terenului, cât şi în apărarea, aşa cum a făcut-o şi în partida cu Sepsi.

Mihai Stoichiţă l-a lăudat pe jucătorul de 22 de ani, după prestaţia solidă din etapa trecută, când i-a luat locul lui Dawa în defensiva bucureştenilor.

„Îmi place Lixandru de la FCSB, care se maturizează pe zi ce trece. I-am zis lui MM după meci: «Felicitări pentru cum îl educaţi». Ce mi-a plăcut, în momentul când a fost retras fundaş central din mijlocaş la închidere orice minge venea juca întotdeauna cu pasă înainte.

Să scoată o linie a adversarului din joc şi îi reuşea. Se vede că omul ştie şi poate. Când mă uit la FCSB şi îi văd pe Dawa şi Ngezana, deşi sunt puternici, agresivi mi se par nesiguri la orice fază de apărare. Se vede o diferenţă între fundaşul titular Dawa şi Lixandru din punct de vedere al gândirii jocului, al stării de linişte.

Nu se precipită. Trebuie să subliniez ce am văzut. În prima repriză au fost alţii? Tot Sepsi a fost. FCSB a jucat rău din cauza acestor doi fundaşi centrali, dacă joci cu construcţie de la portar trebuie să ştii să o faci. Lixandru a ştiu să o facă. Mă bucur tare mult că sunt foarte mulţi români în teren”, a spus Mihai Stoichiţă, pentru Fanatik.ro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele