Ultima oră
EXCLUSIV | Mircea Lucescu pune bazele unei noi forţe în cupele europene: ”E mare lucru să joci un play-off, tur-retur, cu atâţia tineri” EXCLUSIV | Mircea Lucescu pune bazele unei noi forţe în cupele europene: ”E mare lucru să joci un play-off, tur-retur, cu atâţia tineri”
Noi transferuri la Dinamo! Anunţul lui Cortacero Noi transferuri la Dinamo! Anunţul lui Cortacero
VIDEO: Au făcut bine că l-au adus. Mircea Lucescu o duce pe Dinamo Kiev în Liga Campionilor, după o victorie la scor cu Gent VIDEO: Au făcut bine că l-au adus. Mircea Lucescu o duce pe Dinamo Kiev în Liga Campionilor, după o victorie la scor cu Gent
VIDEO | Ultimele echipe calificate în grupele Ligii se decid în direct pe canalele Look! Dinamo Kiev face recital cu Gent şi merge în grupele Champions League. I se alătură Ferencvaros şi Olympiakos VIDEO | Ultimele echipe calificate în grupele Ligii se decid în direct pe canalele Look! Dinamo Kiev face recital cu Gent şi merge în grupele Champions League. I se alătură Ferencvaros şi Olympiakos
Saint-Etienne a vândut un jucător la Leicester pentru o sumă record în istoria clubului francez, 40 de milioane de euro Saint-Etienne a vândut un jucător la Leicester pentru o sumă record în istoria clubului francez, 40 de milioane de euro
Sporting Lisabona - Dobrogea Sud 22-21. Constănţenii ratează calificarea în grupele EHF European League Sporting Lisabona - Dobrogea Sud 22-21. Constănţenii ratează calificarea în grupele EHF European League

Omul-cheie care a "vegheat" din umbră vânzarea lui Dinamo. Va primi o funcţie de conducere: "Am ofertă de a deveni preşedinte!"

Liga I Publicat pe 13 aug 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19450551/1/is.jpg


Vânzarea lui Dinamo către acţionarul spaniol Pablo Cortacero va fi finalizată în cursul zilei de vineri,
iar un rol cheie în încheierea afacerii l-a avut un om care a preferat să stea în umbră. Este vorba despre avocatul Dorin Şerdean, prieten bun cu Cornel Ţălnar, care a avut misiunea de a duce la capăt negocierile dintre Negoiţă şi iberici.

UPDATE: Dorin Şerdean a oferit prima reacţie după preluarea clubului de către spanioli şi a recunoscut oferta pe care o are pe masă: „Am fost până acum cu domnul Cortacero la Ligă unde am avut o discuţie cordiala cu domnul Gino Iorgulescu. Ne-a felicitat fiind vorba de prima tranzacţie de acest gen din istoria fotbalului românesc. Dinamo este primul club din România cu patronaj strâin. M-am ocupat luni de zile de această tranzacţie, am negociat atât cu partea spaniolă cât şi cu cea de la Dinamo şi într-un final am reuşit. Este adevărat că am oferta de a fi preşedinte, dar nu m-am hotărât dacă accept. Oricum, în mod sigur am sa fac parte din Consiliul de Administraţie. Nu plec din acest proiect pe care l-am început”, a spus avocatul, pentru ProSport.

Ştirea iniţială:

Originar din Alba Iulia, la fel ca Ţălnar, Şerdean este omul care, de la începutul negocierilor, a ţinut vie legătura dintre Ionuţ Negoiţă, Pablo Cortacero şi restul spaniolilor care s-au mai aflat în discuţii. Şerdean a fost viceprimar al Munincipiului Baia Mare, are statutul de Mastru al Sportului şi cel de Mastru FIDE, ambele primite de la Federaţia Internaţională de Şah, şi s-a ocupat de tot ceea ce înseamnă acte şi parafarea lor.
 
Pe lângă Ioan Mărginean, care va primi funcţia de preşedinte al clubului, şi Şerdean va face parte din noua conducere, urmând să se ocupe de partea administratică, de acte, şi să-l înlocuiască în această funcţie pe Bogdan Bălănescu, cel care, cel mai probabil, va accepta propunerea lui Răzvan Burleanu de a merge la Federaţia Română de Fotbal.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga I

Ultimele articole Toate articolele