Ultima oră
ULTIMĂ ORĂ | A fost anunţat programul etapei a 9-a din play-off şi play-out. Cinci meciuri vor avea loc de la aceaaşi oră ULTIMĂ ORĂ | A fost anunţat programul etapei a 9-a din play-off şi play-out. Cinci meciuri vor avea loc de la aceaaşi oră
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1, în direct la Prima Sport 1! Două goluri în două minute pe „Arcul de Triumf” VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1, în direct la Prima Sport 1! Două goluri în două minute pe „Arcul de Triumf”
Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie
VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede” VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede”
Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?

Organizatorii JO de iarnă nu vor mai vinde bilete publicului larg. La competiţii vor asista spectatori invitaţi

Special Publicat de Daian Cutu pe 17 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38224/20557192/1/bei.jpg

Organizatorii Jocurilor Olimpice de iarnă de la Beijing au anulat vânzarea biletelor către publicul larg, ca parte a restricţiilor stricte legate de Covid-19 în capitala chineză, relatează BBC.

Aceştia au spus anterior că nu vor exista spectatori din străinătate, dar au promis că vor permite accesul spectatorilor locali.

Dar biletele vor fi acum distribuite doar "grupurilor de spectatori" invitate.

Jocurile Olimpice de iarnă sunt programate să se desfăşoare în perioada 4-20 februarie.

Spectatorii vor fi selectaţi prin organizaţii oficiale şi vor trebui să respecte măsurile stricte de combatere a coronavirusului.

"Având în vedere situaţia actuală a pandemiei de Covid-19, pentru a asigura siguranţa tuturor participanţilor şi spectatorilor, s-a decis ca biletele să nu se mai vândă, ci să facă parte dintr-un program adaptat. care va invita grupuri de spectatori să fie prezenţi la faţa locului în timpul Jocurilor. Organizatorii se aşteaptă ca aceşti spectatori să respecte cu stricteţe măsurile anti-Covid-19 înainte, în timpul şi după fiecare eveniment, pentru a contribui la crearea unui mediu absolut sigur pentru sportivi", a anunţat Comitetul Internaţional Olimpic.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Special

Ultimele articole Toate articolele