Ultima oră
FC Hermannstadt - CSC 1599 Şelimbăr se joacă sâmbătă, de la ora 12:30. Meciul este transmis de Look Sport FC Hermannstadt - CSC 1599 Şelimbăr se joacă sâmbătă, de la ora 12:30. Meciul este transmis de Look Sport
VIDEO ǀ Radu Drăguşin, debut în tricoul Sampdoriei. Fundaşul român, la al doilea meci din carieră în Serie A VIDEO ǀ Radu Drăguşin, debut în tricoul Sampdoriei. Fundaşul român, la al doilea meci din carieră în Serie A
"Sper să găsim un jucător care să execute penalty-uri mereu". Concluziile lui Reghecampf despre meciul cu Chindia şi ce spune despre închiderea stadioanelor "Sper să găsim un jucător care să execute penalty-uri mereu". Concluziile lui Reghecampf despre meciul cu Chindia şi ce spune despre închiderea stadioanelor
Mesajul Simonei Halep după eliminarea de la Kremlin Cup
Mesajul Simonei Halep după eliminarea de la Kremlin Cup
Banca a făcut diferenţa. Emil Săndoi intuia că U Craiova va câştiga în faţa Chindiei: ”Am avut ca rezerve numai copii. Am stat rău”   Banca a făcut diferenţa. Emil Săndoi intuia că U Craiova va câştiga în faţa Chindiei: ”Am avut ca rezerve numai copii. Am stat rău”
Şumudică, din nou victorios în Turcia! Şumudică, din nou victorios în Turcia!

(P) Câştigă un BMW X4 şi alte 2200 premii extraordinare în campania de vară Unibet

Noutăți Publicat pe 18 iun 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38116/19394717/1/imagine.jpg

Campania de vară 2020 derulată de Unibet aduce utilizatorilor norocoşi un BMW X4 şi alte 2200 de premii la pariuri sportive online şi jocuri de cazino online. Înscrierea în promoţie este foarte simplă şi foarte accesibilă, căci presupune un bilet la pariuri online de minim 25 RON sau rulaj de cel puţin 25 RON la jocuri de cazino pe unibet.ro. În primul rând, este necesară înscrierea efectivă online prin acceptarea termenilor şi condiţiilor campaniei, apoi se pot acumula tichete pentru tragerile la sorţi săptămânale (în fiecare zi de luni) şi pentru tragerea la sorţi finală, cea în cadrul căreia se extrage numele câştigătorului marelui premiu, automobilul de lux marca BMW.

Aşadar, cu doar 25 RON se poate accesa această campanie promoţională de vară intitulată "Câştigă un BMW X4 şi alte 2.200 premii extraordinare" şi care se desfăşoară în perioada 15 iunie - 30 august.

Premiile atractive îşi propun să stimuleze distracţia la jocuri online, fiind un supliment la tot ceea ce oferă deja platforma Unibet - brand de top la nivel global, cu peste 17 milioane de clienţi şi experienţă consistentă în acest domeniu. În România, Unibet este prezentă pe piaţa locală cu licenţa ONJN L1160657W000330 valabilă până la data de 31.08.2026.

În campania de vară Unibet se poate participa cu un număr nelimitat de tichete, sporind astfel şansele de câştig. Pentru a primi un tichet din secţiunea de pariuri sportive, condiţia este pe de o parte de sumă (cel puţin 25 de lei bani reali), pe de altă parte de cotă (cel puţin 1.40). Sunt acceptate pariurile sportive la orice evenimente prezente pe platformă, de la fotbal la tenis sau orice altceva. Este o ocazie perfectă pentru a profita şi mai mult de adrenalina oferită în această vară de competiţii precum Bundesliga, Liga 1 din România, La Liga, Premier League sau Serie A. Pentru ca tichetul pentru tragerea la sorţi să fie validat, biletul la pariuri online nu trebuie închis înainte de finalul partidelor prin funcţia Cash Out.

La promoţia "Câştigă un BMW X4 şi alte 2.200 premii extraordinare" poate participa orice client Unibet (existent sau nou). Demn de menţionat este că şansele de la pariuri sportive se cumulează cu şansele de la jocurile de cazino. Mai exact, cei care joacă cel puţin 25 RON la pariuri sportive şi rulează în aceeaşi săptămână cel puţin 25 RON la sloturi online (minim 0,5 lei / rotire) sau la mesele de joc din secţiunea de live cazino (ruletă şi blackjack) primesc două tichete aferente activităţilor în secţiuni, dar şi un extra tichet - în total, 3 şanse la tragerea la sorţi.

Unibet se poziţionează drept lider al divertismentului online de calitate, oferind o platformă completă cu soluţii de distracţie ce pot fi accesate oriunde şi oricând de persoanele cu vârstă de cel puţin 18 ani. Pe lângă secţiunea foarte populară de pariuri sportive online, fanii jocurilor pe internet se bucură de sloturi online, poker, blackjack, bingo, ruletă.

mail-share icon Email
viewscnt

Noutăți

Ultimele articole Toate articolele