Ultima oră
Deian Sorescu a spus lucrurilor pe nume: ”E cel mai ruşinos meci de până acum!” Deian Sorescu a spus lucrurilor pe nume: ”E cel mai ruşinos meci de până acum!”
BREAKING NEWS | Khabib Nurmagomedov şi-a anunţat retragerea după victoria cu Gaethje! "Să spuneţi că sunt cel mai bun din lume!" Reacţia starului din UFC după ultimul său meci BREAKING NEWS | Khabib Nurmagomedov şi-a anunţat retragerea după victoria cu Gaethje! "Să spuneţi că sunt cel mai bun din lume!" Reacţia starului din UFC după ultimul său meci
Cosmin Contra a recunoscut că Dinamo are în continuare probleme cu banii: ”Nu s-a întâmplat nimic până acum” Cosmin Contra a recunoscut că Dinamo are în continuare probleme cu banii: ”Nu s-a întâmplat nimic până acum”
”Îmi cer scuze suporterilor pentru imaginea arătată. Îmi e ruşine pentru că port sigla lui Dinamo”. Contra n-a mai suportat presiunea şi a spus totul după eşecul cu Sepsi: ”Fără cuvinte” ”Îmi cer scuze suporterilor pentru imaginea arătată. Îmi e ruşine pentru că port sigla lui Dinamo”. Contra n-a mai suportat presiunea şi a spus totul după eşecul cu Sepsi: ”Fără cuvinte”
VIDEO | Victorie uriaşă pentru Khabib Nurmagomedov! Justin Gaethje a abandonat în faţa luptătorului rus VIDEO | Victorie uriaşă pentru Khabib Nurmagomedov! Justin Gaethje a abandonat în faţa luptătorului rus
Aşa arată un antrenor fericit. Leo Grozavu, în una din cele mai frumoase seri ale carierei: ”Jucătorii au avut inimă şi minte. Îi felicit” Aşa arată un antrenor fericit. Leo Grozavu, în una din cele mai frumoase seri ale carierei: ”Jucătorii au avut inimă şi minte. Îi felicit”

(P) Câştigă un BMW X4 şi alte 2200 premii extraordinare în campania de vară Unibet

Noutăți Publicat pe 18 iun 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38116/19394717/1/imagine.jpg

Campania de vară 2020 derulată de Unibet aduce utilizatorilor norocoşi un BMW X4 şi alte 2200 de premii la pariuri sportive online şi jocuri de cazino online. Înscrierea în promoţie este foarte simplă şi foarte accesibilă, căci presupune un bilet la pariuri online de minim 25 RON sau rulaj de cel puţin 25 RON la jocuri de cazino pe unibet.ro. În primul rând, este necesară înscrierea efectivă online prin acceptarea termenilor şi condiţiilor campaniei, apoi se pot acumula tichete pentru tragerile la sorţi săptămânale (în fiecare zi de luni) şi pentru tragerea la sorţi finală, cea în cadrul căreia se extrage numele câştigătorului marelui premiu, automobilul de lux marca BMW.

Aşadar, cu doar 25 RON se poate accesa această campanie promoţională de vară intitulată "Câştigă un BMW X4 şi alte 2.200 premii extraordinare" şi care se desfăşoară în perioada 15 iunie - 30 august.

Premiile atractive îşi propun să stimuleze distracţia la jocuri online, fiind un supliment la tot ceea ce oferă deja platforma Unibet - brand de top la nivel global, cu peste 17 milioane de clienţi şi experienţă consistentă în acest domeniu. În România, Unibet este prezentă pe piaţa locală cu licenţa ONJN L1160657W000330 valabilă până la data de 31.08.2026.

În campania de vară Unibet se poate participa cu un număr nelimitat de tichete, sporind astfel şansele de câştig. Pentru a primi un tichet din secţiunea de pariuri sportive, condiţia este pe de o parte de sumă (cel puţin 25 de lei bani reali), pe de altă parte de cotă (cel puţin 1.40). Sunt acceptate pariurile sportive la orice evenimente prezente pe platformă, de la fotbal la tenis sau orice altceva. Este o ocazie perfectă pentru a profita şi mai mult de adrenalina oferită în această vară de competiţii precum Bundesliga, Liga 1 din România, La Liga, Premier League sau Serie A. Pentru ca tichetul pentru tragerea la sorţi să fie validat, biletul la pariuri online nu trebuie închis înainte de finalul partidelor prin funcţia Cash Out.

La promoţia "Câştigă un BMW X4 şi alte 2.200 premii extraordinare" poate participa orice client Unibet (existent sau nou). Demn de menţionat este că şansele de la pariuri sportive se cumulează cu şansele de la jocurile de cazino. Mai exact, cei care joacă cel puţin 25 RON la pariuri sportive şi rulează în aceeaşi săptămână cel puţin 25 RON la sloturi online (minim 0,5 lei / rotire) sau la mesele de joc din secţiunea de live cazino (ruletă şi blackjack) primesc două tichete aferente activităţilor în secţiuni, dar şi un extra tichet - în total, 3 şanse la tragerea la sorţi.

Unibet se poziţionează drept lider al divertismentului online de calitate, oferind o platformă completă cu soluţii de distracţie ce pot fi accesate oriunde şi oricând de persoanele cu vârstă de cel puţin 18 ani. Pe lângă secţiunea foarte populară de pariuri sportive online, fanii jocurilor pe internet se bucură de sloturi online, poker, blackjack, bingo, ruletă.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Noutăți

Ultimele articole Toate articolele