PIEDICĂ PENTRU STOIAN ÎN DRUMUL SPRE CFR. PETRESCU: ”CE SĂ FAC CU ASTFEL DE JUCĂTORI?” - LOOKSPORT
Skip to content
Liga I Noutăți

PIEDICĂ PENTRU STOIAN ÎN DRUMUL SPRE CFR. PETRESCU: ”CE SĂ FAC CU ASTFEL DE JUCĂTORI?”

Adrian Stoian ar putea ajunge în Gruia, după cele șase luni de la FCSB. La echipa lui Becali a prins doar două meciuri. În cele două apariții a adunat 100 de minute, iar în alte etape a fost rezervă. În cea mai mare parte a carierei a evoluat în Italia, unde a strâns peste 100 de jocuri. Perioada lungă în care a stat pe tușă l-ar putea nemulțumi, însă, pe Dan Petrescu. Tehnicianul lui CFR Cluj are propriile reguli în privința alcătuirii primului 11.

”Sunt foarte mulți jucători pe care ni-i dorim, mai ales care au jucat. Din Liga 1 sau din alte campionate. Dacă au jucat îi luăm, dacă nu au jucat ce să fac cu ei? Avem noi jucători care nu au jucat”, a declarat Petrescu într-o conferință de presă.

Campioana României a plecat în Austria, unde își va desfășura stagiul de pregătire al verii. Când va reveni din cantonament, Dan Petrescu își dorește ca jucătorii să fie pregătiți 100% pentru primul obiectiv: acela de a se califica în grupele Champions League sau Europa League.

”Normal, Champions League e aproape imposibil. Dar, la cum mă cunoașteți, știți că voi încerca la maxim să ajungem acolo”, a mai spus tehnicianul vișiniilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Intră să vezi ce meciuri sunt pentru tine