Ultima oră
Gigi Becali, declaraţie de senzaţie după ce FCSB a câştigat titlul: „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp” Gigi Becali, declaraţie de senzaţie după ce FCSB a câştigat titlul: „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp”
VIDEO | Oţelul - Hermannstadt, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gălăţenii au deschis scorul în primele minute VIDEO | Oţelul - Hermannstadt, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gălăţenii au deschis scorul în primele minute
Nu este CFR Cluj! Risto Radunovic a anunţat echipa la care va juca din sezonul viitor Nu este CFR Cluj! Risto Radunovic a anunţat echipa la care va juca din sezonul viitor
VIDEO | Gloria Buzău - CS Mioveni 1-0. Formaţia lui Andrei Prepeliţă face un salt imens către promovare VIDEO | Gloria Buzău - CS Mioveni 1-0. Formaţia lui Andrei Prepeliţă face un salt imens către promovare
VIDEO | Leo Messi înscrie pe bandă rulantă la Inter Miami VIDEO | Leo Messi înscrie pe bandă rulantă la Inter Miami
Bomba momentului în războiul dintre CSA şi FCSB: „Am înţeles că va reveni la Steaua!” Bomba momentului în războiul dintre CSA şi FCSB: „Am înţeles că va reveni la Steaua!”

Pierdere de marcă pentru Liverpool! Jurgen Klopp rămâne fără un om cheie mai multe luni

Liverpool Publicat de Daian Cutu pe 20 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38271/21498860/1/liv.jpg

Antrenorul echipei Liverpool, Jurgen Klopp, a declarat că atacantul portughez Diogo Jota se confruntă cu "luni" de absenţă din cauza unei accidentări la genunchi pe care a suferit-o în victoria de sâmbătă, cu Brentford, scor 4-1, în campionatul Angliei.

Jota a fost scos de pe teren pe targă chiar înainte de pauză, după ce a fost accidentat de mijlocaşul gazdelor, Christian Norgaard.

"Cu Diogo va dura, evident, luni", a declarat Klopp, în timp ce presa portugheză notează o absenţă de aproximativ două luni.

Jota a fost desemnat jucătorul lunii ianuarie înainte de meciul cu Brentford şi va rata şi finala Cupei Ligii cu Chelsea, duminică.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liverpool

Ultimele articole Toate articolele