Ultima oră
VIDEO | Rednic mai are speranţe la play-off! "Suntem în cărţi. Cu mine pe bancă, Viitorul n-a pierdut" VIDEO | Rednic mai are speranţe la play-off! "Suntem în cărţi. Cu mine pe bancă, Viitorul n-a pierdut"
EXCLUSIV | Politica schimbată a Viitorului, analizată la Fotbal Look. De ce s-a limitat promovarea jucătorilor tineri? EXCLUSIV | Politica schimbată a Viitorului, analizată la Fotbal Look. De ce s-a limitat promovarea jucătorilor tineri?
Ilie Poenaru a explicat de ce ezită să folosească tinerii. "De aia am jucători cu experienţă, care trebuie să gestioneze presiunea" Ilie Poenaru a explicat de ce ezită să folosească tinerii. "De aia am jucători cu experienţă, care trebuie să gestioneze presiunea"
VIDEO | Ilie Poenaru contestă arbitrajul, după ce Academica Clinceni a avut un penalty clar! "Etapă de etapă, greşeli grave" VIDEO | Ilie Poenaru contestă arbitrajul, după ce Academica Clinceni a avut un penalty clar! "Etapă de etapă, greşeli grave"
EXCLUSIV | Viitorul, echipa care dezamăgeşte de la o etapă la alta. Unde e problema constănţenilor EXCLUSIV | Viitorul, echipa care dezamăgeşte de la o etapă la alta. Unde e problema constănţenilor
VIDEO | Academica Clinceni scapă cele trei puncte printre degete la Ovidiu! Vâlceanu: “Este foarte frustrant” VIDEO | Academica Clinceni scapă cele trei puncte printre degete la Ovidiu! Vâlceanu: “Este foarte frustrant”

Piscitelli poate băga Dinamo în faliment. Portarul şi-a cerut cei 180.000 de euro la FIFA

Dinamo Publicat pe 24 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/19927311/1/rps6424.jpg

Ricardo Piscitelli, fostul portar al lui Dinamo, a dat clubul ”câinilor” în judecată pentru a recupera banii pe care nu i-a primit şi nu numai. A făcut memoriu la FIFA, pentru primirea sumei pe care o avea pe cei doi ani de contract. Intenţia portarului a fost confirmată de Pablo Cortacero.

Pe adresa clubului din ”Ştefan cel Mare” a venit o citaţie de la FIFA, în care Dinamo este înştiinţată de procedura demarată de Ricardo Piscitelli. În total, suma pe care ”câinii” trebuie să o plătească e de 180.000 de euro. În momentul în care a semnat cu Dinamo, italianul avea în contract o sumă de 7.000 de euro pe lună.

Ne-a venit acum un memoriu de la FIFA, depus de Riccardo Piscitelli, prin care ar trebui să-i plătim contractul pe 3 ani (n.r. trei ani avea contract, dar pe un an a fost plătit, mai rămân doi ani de contract).

El ajunsese la un acord cu Bălănescu, nu l-au plătit şi a prezentat un denunţ la FIFA. Dacă până pe 8 februarie nu se ajunge la un acord cu el atunci trebuie să-i plătim 3 ani de contract. Şi încă două ferestre de transferuri fără să putem semna jucători. Imaginează-ţi ce ar însemna asta.

Dar ceea ce nu ştie nimeni e că am plătit mii de euro doar pentru jucătorii şi antrenorii care nu au fost plătiţi de către Negoiţă şi şi-au depus memorii, a declarat Pablo Cortacero pentru Fanatik.

Prunea nu era de acord cu plecarea lui Piscitelli de la Dinamo

Ricardo Piscitelli a părăsit-o pe Dinamo în august. Goalkeeperul format la AC Milan a semnat apoi în Portugalia, cu Nacional Funchal, formaţie nou promovată în primul eşalon.

Florin Prunea a avut o reacţie dură, cu privire la modul mult prea uşor în care Dinamo a decis să se descotorosească de portarul italian.

”Pentru mine este o enigmă. Era unul dintre primii trei portari din România. M-au sunat cei din Portugalia înainte să îl ia. Şi le-am zis că nu cred că puteţi să îl luaţi gratis de la Dinamo. Nu cred că Riccardo Piscitelli putea să plece liber de la Dinamo. Nu pot să cred aşa ceva. Un portar de 26 de ani, în primii trei din România. Nu cred aşa ceva. Însemană că s-au întâmplat lucruri ciudate. Nu pot să îmi dau seama”, declara Florin Prunea la momentul respectiv.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele