Ultima oră
Cosmin Contra îl provoacă pe Pablo Cortacero: ”Aştept să mă dea afară, dar nu cred că au tăria de caracter să o facă” Cosmin Contra îl provoacă pe Pablo Cortacero: ”Aştept să mă dea afară, dar nu cred că au tăria de caracter să o facă”
Real Madrid – Alaves s-a terminat 1-2. Oaspeţii au produs surpriza pe Santiago Bernabeu după două erori uriaşe în defensiva ”galactică” Real Madrid – Alaves s-a terminat 1-2. Oaspeţii au produs surpriza pe Santiago Bernabeu după două erori uriaşe în defensiva ”galactică”
PSG - Bordeaux 2-2. Parisul pierde încă două puncte în Ligue 1 PSG - Bordeaux 2-2. Parisul pierde încă două puncte în Ligue 1
VIDEO: Pleacă Diego Fabbrini de la Dinamo? Răspunsul eroului ”câinilor” din meciul cu Viitorul VIDEO: Pleacă Diego Fabbrini de la Dinamo? Răspunsul eroului ”câinilor” din meciul cu Viitorul
VIDEO: Ruben de la Barrera, foarte supărat, după eşecul categoric cu Dinamo. ”Cel mai prost meci al nostru!” VIDEO: Ruben de la Barrera, foarte supărat, după eşecul categoric cu Dinamo. ”Cel mai prost meci al nostru!”
VIDEO: Semnal de alarmă tras de Gabi Iancu, după eşecul usturător din Cupă contra lui Dinamo: ”Trebuie să ne trezim!” VIDEO: Semnal de alarmă tras de Gabi Iancu, după eşecul usturător din Cupă contra lui Dinamo: ”Trebuie să ne trezim!”

Planul conducerii lui Dinamo pentru viitor. Revenire spectaculoasă la club

Dinamo Publicat de Emanoil Ursache pe 30 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/19570173/1/rps0440.jpg

Gabi Răduţă, fostul şef al Centrului de Copii şi Juniori al trupei din Ştefan cel Mare, este foarte aproape să îşi recapete poziţia, după ce ”micii câini” au înregistrat în ultima perioadă rezultate slabe, printre care şi o înfrângere cu FCSB U17, scor 2-8.

Conducerea spaniolă de la Dinamo a avut o întâlnire cu Gabi Răduţă, conform Gazetei Sporturilor, în care i s-a propus acestuia să revină la echipă pentru a pregăti tinerele talente din curtea alb-roşie. În cei opt ani ai săi de activitate, Răduţă a câştigat 9 trofee la nivelul juniorilor A, B şi C şi a participat în 18 finale.

Gabi Răduţă a fost îndepărtat de la Dinamo de Bogdan Bălănescu, fostul director general, după ce tehnicianul a criticat situaţia de la echipă şi a tras mai multe semnale de alarmă.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele