Ultima oră
Gigi Becali vrea să îi fure fundaşul lui Hagi: „Semnează!” Gigi Becali vrea să îi fure fundaşul lui Hagi: „Semnează!”
O tenismenă cu renume şi-a anunţat retragerea O tenismenă cu renume şi-a anunţat retragerea
Mesajul care sigur o va înfuria pe CSA Steaua! Ce a apărut pe contul oficial al celor de la FCSB, după câştigarea titlului Mesajul care sigur o va înfuria pe CSA Steaua! Ce a apărut pe contul oficial al celor de la FCSB, după câştigarea titlului
VIDEO | Poli Iaşi - UTA, astăzi, de la 18:15, în direct la Prima Sport 1! Moldovenii pot scăpa de „zona roşie” VIDEO | Poli Iaşi - UTA, astăzi, de la 18:15, în direct la Prima Sport 1! Moldovenii pot scăpa de „zona roşie”
VIDEO | CFR Cluj - Sepsi, ASTĂZI, de la 21:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Continuă lupta nebună pentru locul 2 în Superliga VIDEO | CFR Cluj - Sepsi, ASTĂZI, de la 21:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Continuă lupta nebună pentru locul 2 în Superliga
VIDEO | Gloria Buzău - CS Mioveni, duminică, de la 11:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Meci important pentru promovare în Liga 2 VIDEO | Gloria Buzău - CS Mioveni, duminică, de la 11:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Meci important pentru promovare în Liga 2

Rapid l-a transferat definitiv pe Alexandru Albu, de la Concordia Chiajna. Suma plătită de giuleşteni

Rapid Publicat pe 4 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/20535314/1/alexandru-albu-rapid.jpg

Rapid l-a transferat definitiv pe Alexandru Albu, de la Concordia Chiajna. Giuleştenii au fost mulţumiţi de evoluţiile acestuia şi au decis să achite clauza de achiziţie a fotbalistului de 28 de ani, de 150.000 de euro.

Astfel, din această iarnă, Albu este sută la sută fotbalistul Rapidului şi nu se va întoarce în vară la Concordia Chiajna, de unde era împrumutat, aşa cum s-a întâmplat sezonul trecut cu el. Albu a evoluat în stagiunea precedentă tot în Casa Liga 1, dar la UTA.

Rapid a plătit 50 de mii de euro împrumutul şi încă 150 de mii de euro suma de transfer pe care a activat-o”, a declarat impresarul jucătorului, aşa că Rapid a cheltuit în total cu Albu, 300.000 de euro.

Capabil să acopere postul de fundaş central, pe cel de mijlocaş la închidere, dar şi să devină un număr 8 periculos în preajma careului, Albu a ajuns la apogeu sub comanda lui Mihai Iosif, marcând cinci goluri şi oferind o pasă decisivă în cele 21 de meciuri jucate pentru Rapid în stagiunea 2021/2022.

Cotat la 1.2 milioane de euro de transfermarkt.de, Albu, care a fost chemat şi de Mirel Rădoi la echipa naţională, aparţinea de Concordia Chiajna, care l-a împrumutat la Rapid până la finalul sezonului, când giuleştenii erau nevoiţi să plătească o sumă de transfer pentru a-l lua definitiv. Iată că a fost achitată clauza încă din aceată iarnă.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele