Ultima oră
VIDEO | FCSB - Farul, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby cu titlul pe masă. Echipele de start VIDEO | FCSB - Farul, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby cu titlul pe masă. Echipele de start
Sorana Cîrstea, decizie finală cu privire la BJK Cup Sorana Cîrstea, decizie finală cu privire la BJK Cup
Lăcrămioara Perijoc, medaliată cu argint după ce a pierdut finala cu Sara Cirkovic la Europenele de la Belgrad Lăcrămioara Perijoc, medaliată cu argint după ce a pierdut finala cu Sara Cirkovic la Europenele de la Belgrad
VIDEO | FCU Craiova - "U" Cluj 3-2. S-a reaprins flacăra speranţei la oltenii lui Mititelu! VIDEO | FCU Craiova - "U" Cluj 3-2. S-a reaprins flacăra speranţei la oltenii lui Mititelu!
Gabi Tamaş face curăţenie la Concordia Chiajna. Şase jucători sunt OUT. ”Au salarii mai mari decât aveam eu” Gabi Tamaş face curăţenie la Concordia Chiajna. Şase jucători sunt OUT. ”Au salarii mai mari decât aveam eu”
Mălina Călugăreanu şi Iulian Teodosiu luptă pentru calificarea la Jocurile Olimpice Mălina Călugăreanu şi Iulian Teodosiu luptă pentru calificarea la Jocurile Olimpice

Rapid termină în forţă perioada de mercato. Rareş Pop, prezentat oficial

Rapid Publicat de Daian Cutu pe 12 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21490992/1/pop.jpg

Rapid l-a achiziţionat pe Rareş Pop, unul dintre cei mai buni tineri jucători din ţară, iar acesta va fi împrumutat la UTA, până în vară, când se va alătura lotului giuleştean, a anunţat clubul din Superliga.

În vârstă de numai 18 ani, Rareş a jucat deja în 53 de meciuri pe prima scenă a fotbalului românesc, reuşind 6 goluri şi 4 pase decisive.

Mijlocaşul născut la Arad a semnat un contract valabil până în 2028, urmând a fi împrumutat la UTA, până în vară, când se va alătura lotului giuleştean.

În actualul sezon, Rareş Pop a evoluat în 25 de meciuri de Superligă, reuşind să înscrie de trei ori, o dată chiar în poarta Rapidului, în partida de la Oradea, terminată la egalitate (2-2).

Pop este un om de bază la naţionala U19 a României, iar anul trecut a debutat şi pentru formaţia U21, sub comanda lui Daniel Pancu, acesta evoluând în partida cu Albania, din preliminariile Euro.

Daniel Niculae a vorbit despre noul jucător al Rapidului, dar şi despre strategia de viitor a clubului.

„Ne bucurăm că am reuşit să îl achiziţionăm pe Rareş, pentru ca este printre cei mai buni tineri din ţară şi credem foarte mult în el. Şi-a dorit să rămână la UTA Arad, clubul care l-a format, până în vară, pentru că vrea să-şi îndeplinească obiectivele cu arădenii.Strategia noastră are la bază creşterea de tineri jucători români, care pot fi o soluţie pentru echipa naţională.Avem mare încredere în tinerii transferaţi, dar şi în cei pe care îi avem deja în lot. De asemenea, avem şi în Academie jucători de mare viitor, care sperăm să facă pasul către prima echipa, cât mai repede”, a declarat preşedintele clubului Rapid.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele