Ultima oră
Mesaj clar transmis de Marius Şumudică, după ce Dan Şucu a anunţat că îl vrea pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „O lovitură” | EXCLUSIV Mesaj clar transmis de Marius Şumudică, după ce Dan Şucu a anunţat că îl vrea pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „O lovitură” | EXCLUSIV
VIDEO | Valencia - Alaves 0-1. Ianis Hagi a fost lăsat pe bancă VIDEO | Valencia - Alaves 0-1. Ianis Hagi a fost lăsat pe bancă
VIDEO | CFR Cluj - Rapid 2-1, în direct la Prima Sport 1! Otele reia perfect la colţul scurt VIDEO | CFR Cluj - Rapid 2-1, în direct la Prima Sport 1! Otele reia perfect la colţul scurt
Paula Badosa şi Stefanos Tsitsipas nu mai sunt un cuplu: “Ne dorim în continuare reciproc numai bine” Paula Badosa şi Stefanos Tsitsipas nu mai sunt un cuplu: “Ne dorim în continuare reciproc numai bine”
Marius Şumudică a reacţionat după ce Neluţu Sabău a dezvăluit că l-ar putea înlocui la „U” Cluj: „Ştie foarte bine” | EXCLUSIV Marius Şumudică a reacţionat după ce Neluţu Sabău a dezvăluit că l-ar putea înlocui la „U” Cluj: „Ştie foarte bine” | EXCLUSIV
EXCLUSIV | Marius Şumudică are oferta pe masă! „În seara asta dacă vreau semnez” EXCLUSIV | Marius Şumudică are oferta pe masă! „În seara asta dacă vreau semnez”

Răzvan Lucescu îl pune la punct pe Mihai Pintilii: ”Noi suntem învăţaţi să fim şmecheri!”

FCSB Publicat de Emanoil Ursache pe 2 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21003212/1/324936084-922827865575162-4697528281099820862-n.jpg

Fostul selecţioner Răzvan Lucescu a comentat situaţia ”antrenorilor” de la FCSB, în care Leo Strizu îi pune practic la dispoziţie licenţa şi carnetul său de antrenor lui Mihai Pintilii, ajutându-l pe fostul mijlocaş închizător să ocolească regulamentul.

Actualul tehnician al grupării PAOK Salonic nu este de acord cu încălcarea legilor şi a remarcat că discuţia trece de limitele punctuale ale scandalului în care sunt implicaţi Pintilii & FCSB şi Lucian Burchel, şeful Şcolii de Antrenori.

Cazul lui Mihai Pintilii, un exemplu al mentalităţii colective româneşti

Lucescu junior a punctat asupra faptului că, în general, în România şi în ţările estice predomină mentalitatea de ”a te descurca” şi de ”a fi şmecher”.

”În primul rând, nu este corect pentru că nu se respectă regulile. Noi suntem învăţaţi cu astfel de situaţii, ne descurcăm să fim şmecheri. Nu este vorba numai despre fotbal şi despre acest scandal. În general, aşa se întâmplă în România şi în ţările din est. Pentru a ajunge în sfârşit o ţară normală, civilizată, trebuie să respectăm regulile!”, a declarat Răzvan Lucescu, conform Fanatik.

El nu neagă posibilitatea ca Mihai Pintilii să fie un antrenor capabil, însă subliniază din nou necesitatea respectării regulilor: ”Poate că este cel mai bun şi cel mai talentat antrenor al României. Nu poate antrena, nu are carnet, să se ducă la şcoală să studieze, să treacă prin toate etapele prin care trebuie să treacă. Dacă nu respectăm regulile, se creează un haos permanent. Nu e fair-play pentru ceilalţi, care respectă regulile!”.

”Este un exemplu greşit pe care îl dăm tuturor, nu numai celor din lumea fotbalului: «Nu respectaţi regulile, pentru că există variante să scăpaţi. Ăia mai puternici scapă, ăia mai slabi nu»”, a concluzionat Răzvan Lucescu pentru sursa citată. 

Sursa foto: ”PAOK FC” (Facebook)

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele