Ultima oră
ULTIMĂ ORĂ | A fost anunţat programul etapei a 9-a din play-off şi play-out. Cinci meciuri vor avea loc de la aceaaşi oră ULTIMĂ ORĂ | A fost anunţat programul etapei a 9-a din play-off şi play-out. Cinci meciuri vor avea loc de la aceaaşi oră
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1, în direct la Prima Sport 1! Două goluri în două minute pe „Arcul de Triumf” VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1, în direct la Prima Sport 1! Două goluri în două minute pe „Arcul de Triumf”
Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie
VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede” VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede”
Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?

Răzvan Raţ nu vede un viitor bun pentru Mirel Rădoi la echipa naţională. "E clar că suferim. Strategia lui nu e compatibilă cu jucătorii pe care îi are"

Echipa nationala Publicat de Andrei Ionascu pe 9 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20237972/1/radoi.jpg

Echipa naţională a României are patru eşecuri consecutive în 2021, iar selecţionerul Mirel Rădoi este criticat pentru strategia tactică. Fostul internaţional Răzvan Raţ a declarat că ‘tricolorii’ nu sunt pe un drum bun, iar Rădoi ar trebui să-şi adapteze strategia în funcţie de profilul jucătorilor.

În 2021, România a pierdut cu Germania (0-1), Armenia (2-3), Georgia (1-2) şi Anglia (0-1).

Ultima dată când ‘tricolorii’ au suferit patru eşecuri la rând a fost în 1984. Mirel Rădoi (40 de ani) a declarat că nu este dispus să abdice de la principiile jocului ofensiv, chiar dacă riscă să fie demis de la echipa naţională.

"Cred că rămânem cu două meciuri, unul rece-rece şi altul un pic mai călduţ, cu Anglia. Pentru că, deşi nu mai există echipe mici, ne-a bătut o echipă mai slab cotată, şi mă refer din punct de vedere statistic, era pe locul 90 şi ceva Georgia. Este dureros când te bate o echipă care înainte nici măcar nu avea cum să viseze să te bată. Mai departe a venit meciul cu Anglia, în care, într-adevăr, am arătat altfel, am avut ocazii, am avut şi momente bune, dar totuşi suferim. E clar că suferim, nu suntem aşa cum ne-am dori să fim.

Iar în ceea ce îl priveşte pe Rădoi şi ideile sale cu siguranţă el este cel care vede jocul într-un anumit fel şi încearcă să îl aplice. Discuţia se duce însă în zona în care selecţionerul doreşte să aplice ideile sale şi jucătorii pe care îi are la dispoziţie. Poate de aceea lucrurile pe care noi vrem să le vedem la echipa naţională nu se întâmplă, poate că strategia şi conceptul pe care îl prezintă Rădoi nu este compatibil cu jucătorii pe care îi are la dispoziţie. Este vorba de profilul jucătorilor şi de calităţile lor pentru a putea executa ceea ce propune Mirel Rădoi. Dar asta este o chestiune de adaptare, de strategie. Mirel Rădoi îşi asumă ideile sale pentru că el este selecţionerul şi el răspunde de rezultate şi el ştie mai bine cum şi în ce fel se obţin aceste rezultate. Într-adevăr, acum ele nu sunt şi asta trebuie să îi dea de gândit lui, ce trebuie să facă pentru a avea rezultate", a spus Răzvan Raţ pentru Agerpres.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri