Ultima oră
Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat” Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat”
Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă" Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă"
Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică” Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică”
Ce urcare în clasamentul WTA pentru Irina Begu! Ce urcare în clasamentul WTA pentru Irina Begu!
Minnesota Timberwolves a eliminat-o pe Denver Nuggets după un comeback senzaţional! Coincidenţă uluitoare Minnesota Timberwolves a eliminat-o pe Denver Nuggets după un comeback senzaţional! Coincidenţă uluitoare

Reacţia lui Erik ten Hag, după umilinţa istorică aplicată de Liverpool. ”Cu siguranţă că e o mare lovitură. E de neacceptat”

Manchester United Publicat de Daian Cutu pe 5 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38268/21044299/1/ten-hag-twitter.jpg

Liverpool a învins duminică, pe teren propriu, formaţia Manchester United, scor 7-0, într-un meci din etapa a 26-a a Premier League, LIVE pe Prima Sport 1 şi www.primaplay.ro!

Liverpool i-a administrat lui Manchester United cea mai umilitoare înfrângere din acest sezon, 7-0. După o primă repriză în care gazdele au marcat o singură dată, prin Cody Gakpo, în minutul 43, meciul a luat o altă turnură în partea secundă. Darwin Nunez a înscris pentru 2-0 (min. 47) şi Gakpo a urcat scorul la 3-0 (min. 50).

Salah a înscris în minutul 66, Nunez a reuşit dubla în minutul 75, iar Salah l-a urmat, în minutul 83. Intrat în minutul 79, Firmino a stabilit scorul final în minutul 88. La celebrarea golului, un fan al lui Liverpool a intrat pe teren şi a fost scos de stewarzi după ce era să îl accidenteze pe Robertson.

Antrenorul celor de la United, Erik ten Hag a avut cuvinte dure, după umilinţa istorică aplicată de ”cormorani”.

 

”Nu am respectat planul, nu ne-am făcut treaba.

Din păcate nu am putut să fim la fel ca adversarii, ne-am comportat ca nişte amatori. Am arătat şi în trecut că ne putem reveni după un astfel de rezultat. Am făcut-o după Brentford, am făcut-o şi după Manchester City.

Cu siguranţă că e o mare lovitură. E de neacceptat. Sunt foarte nervos şi dezamăgit. E o trezire la realitate, trebuie să rămânem tari”
, a explicat ten Hag, pentru cei de la BBC.

 

mail-share icon Email
viewscnt