Ultima oră
VIDEO | ”E greu când pleacă şi vin mulţi jucători”. Mircea Rednic termină sezonul fericit VIDEO | ”E greu când pleacă şi vin mulţi jucători”. Mircea Rednic termină sezonul fericit
VIDEO | CFR Cluj - Sepsi 0-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start VIDEO | CFR Cluj - Sepsi 0-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start
VIDEO | Nottingham - Manchester City 0-2. ”Cetăţenii” sunt la un punct de primul loc VIDEO | Nottingham - Manchester City 0-2. ”Cetăţenii” sunt la un punct de primul loc
Brest, succes spectaculos cu Rennes. S-au marcat 9 goluri! Brest, succes spectaculos cu Rennes. S-au marcat 9 goluri!
VIDEO | Poli Iaşi - UTA Arad 0-2. Moldovenii au de tras pentru a scăpa de retrogradare VIDEO | Poli Iaşi - UTA Arad 0-2. Moldovenii au de tras pentru a scăpa de retrogradare
Bogdan Lobonţ a fost deranjat de o întrebare la conferinţa de presă dinaintea meciului cu Universitatea Craiova. ”De unde ştiţi voi” Bogdan Lobonţ a fost deranjat de o întrebare la conferinţa de presă dinaintea meciului cu Universitatea Craiova. ”De unde ştiţi voi”

Reacţie neaşteptată a lui Gigi Becali! Ce spune patronul "roş-albaştrilor" despre penalty-ul cerut de rapidişti la meciul din Bănie

Superliga Publicat pe 5 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21514168/1/gigi-becali.jpg

Rapid a remizat pe terenul Universităţii Craiova, luni seara, scor 1-1. Pentru gazde a marcat Alexandru Mitriţă, în minutul 30, iar Hromada a restbilit egalitatea în minutul 4 al reprizei secunde.

Gigi Becali, convins că Rapid trebuia să primească penalty

În minutul 85 al partidei din Bănie, Denil Maldonado, fundaşul central al Universităţii Craiova, a avut o intervenţie decisivă asupra lui Oaidă, fix în momentul în care acesta se pregătea să şuteze din poziţie de 1 la 1 cu portarul. Faza a stârnit furia rapidiştilor, care au cerut lovitură de la 11 metri.

Gigi Becali le dă dreptate rapidiştilor şi susţine că trupa lui Bergodi a fost privată de un penalty. Patronul roş-albaştrilor a recunoscut că a rămas şocat în momentul în care a văzut că arbitrul nu se duce să verifice arbitrajul video.

"500%! Mai penalty ca ăla nu ai cum să vezi. Nu se poate mai penalty ca ăla. Când am văzut că se uită… Mă rugam. Când am văzut, am zis că n-are cum, dacă vede VAR-ul nu are cum. Nu ştiu ce s-a întâmplat, i-a întunecat, i-a îngheţat.

(n.r. – Rugăciunile…) Nu, că n-ai voie să te rogi de răul altuia, dar eu o fac, că sunt păcătos. Da, păi ce să fac. Zic ‘Doamne, iartă-mă, dar aşa vreau’. Acum e posibil să fi fost în primă fază ofsaid.

Când am văzut că nu se duce la VAR, am zis ‘Doamne, aşa ceva?’ Nu îţi vine să crezi! 11 metri clar, ce să mai, i-a rupt piciorul!", a declarat Gigi Becali, pentru Fanatik.

Meciul s-a încheiat la egalitate, 1-1 şi înaintea ultimei etape din sezonul regular Rapid e pe locul secund, cu 52 de puncte, la 12 puncte distanţă de liderul FCSB. Universitatea Craiova ocupă locul al patrulea, cu 46 de puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele