Ultima oră
EXCLUSIV ǀ Analiza făcută lui Ionuţ Chirilă, după umilinţa cu U. Craiova. Florescu: ”Rămânerea lui la Clinceni depinde de ce se doreşte acolo” EXCLUSIV ǀ Analiza făcută lui Ionuţ Chirilă, după umilinţa cu U. Craiova. Florescu: ”Rămânerea lui la Clinceni depinde de ce se doreşte acolo”
VIDEO ǀ Brindisi - ”U” BT Cluj-Napoca 71-76. Ardelenii revin fabulos în ultimul sfert şi bifează a doua victorie în Basketball Champions League VIDEO ǀ Brindisi - ”U” BT Cluj-Napoca 71-76. Ardelenii revin fabulos în ultimul sfert şi bifează a doua victorie în Basketball Champions League
Jaqueline Cristian, în ”optimi” la turneul de la Tenerife, după ce a trecut de a doua favorită. Cine va fi adversara ei Jaqueline Cristian, în ”optimi” la turneul de la Tenerife, după ce a trecut de a doua favorită. Cine va fi adversara ei
Câştigă cu El Clasico! Look Sport şi PrimaPlay.ro te premiază înainte de Barcelona - Real Madrid. Meciul e LIVE pe Look Sport+, duminică, de la 17:15 Câştigă cu El Clasico! Look Sport şi PrimaPlay.ro te premiază înainte de Barcelona - Real Madrid. Meciul e LIVE pe Look Sport+, duminică, de la 17:15
Cel mai bun meci făcut de Craiova în era Reghecampf. ”Le-am spus că au valoare, au calitate” Cel mai bun meci făcut de Craiova în era Reghecampf. ”Le-am spus că au valoare, au calitate”
Ionuţ Chirilă nu îşi explică jocul echipei sale. ”Noi trebuie să batem alte echipe de nivelul nostru” Ionuţ Chirilă nu îşi explică jocul echipei sale. ”Noi trebuie să batem alte echipe de nivelul nostru”

Revine Cosmin Olăroiu? Echipa cu lot de 60 de milioane de euro care l-a ofertat pe tehnician

Alte campionate externe Publicat de Daian Cutu pe 19 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/20400325/1/co.jpg

Revenirea lui Olăroiu pe banca tehnice a unei echipe s-a putea produce în scurt timp. Cei de la Telekom Sport scriu că acesta este dorit de Al Nassr din Arabia Saudită, care recent şi-a demis antrenorul.

Gruparea saudită este pe locul 8 în campionat şi are un lot solid, evaluat de Transfermarkt la suma de 60 de milioane de euro, o cifră impresionantă pentru zona Golfului.

Cosmin Olăroiu (52 de ani) este liber de contract după despărţirea de echipa chineză Jiangsu Suning. Olăroiu n-a mai antrenat în Liga 1 din 2007, când a fost la FCSB. În prezent se află în litigiu cu aceştia, iar preluarea unui nou club depinde de evoluţia speţei.

El mai are de luat anumite sume de bani de la fosta echipă, după ce aceasta s-a desfiinţat la propriu, acesta fiind unul din motivele principale pentru care nu preia alt club.

mail-share icon Email
viewscnt