Ultima oră
”E foarte greu. Zici că suntem blestemaţi”. Amzăr nu îşi explică situaţia de la Dinamo ”E foarte greu. Zici că suntem blestemaţi”. Amzăr nu îşi explică situaţia de la Dinamo
 EXCLUSIV | Pleşca a taxat-o imediat pe Dinamo, după egalul cu Voluntari. „E inacceptabil! Dacă retrogradează e pe mâna lor” EXCLUSIV | Pleşca a taxat-o imediat pe Dinamo, după egalul cu Voluntari. „E inacceptabil! Dacă retrogradează e pe mâna lor”
Voluntariul e tare la volei! Echipa de fete e campioană în premieră Voluntariul e tare la volei! Echipa de fete e campioană în premieră
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1! Ilfovenii pleacă cu un punct mare de pe „Arcul de Triumf” VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1! Ilfovenii pleacă cu un punct mare de pe „Arcul de Triumf”
Bogdan Andone, sancţionat drastic de Comisia de Disciplină după eliminarea de la meciul cu Dinamo Bogdan Andone, sancţionat drastic de Comisia de Disciplină după eliminarea de la meciul cu Dinamo
ULTIMĂ ORĂ | A fost anunţat programul etapei a 9-a din play-off şi play-out. Cinci meciuri vor avea loc de la aceaaşi oră ULTIMĂ ORĂ | A fost anunţat programul etapei a 9-a din play-off şi play-out. Cinci meciuri vor avea loc de la aceaaşi oră

Ronaldo Deaconu a explodat de nervi la declaraţii: „Inventat! Viciere de rezultat. Băieţii plâng!”

Superliga Publicat de Răzvan Cîrceag pe 29 nov 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20485692/1/gaz-metan-medias-farul-constanta-liga-1-casa-pariurilor-29-11-2021-3.jpg

Gaz Metan Mediaş şi Farul Constanţa au remizat, 1-1, la capătul unui meci nespectaculos, dar cu un final incendiar. Confruntarea a fost transmisă în direct pe Look Sport şi platforma online PrimaPlay.ro.

Adrian Petre a simulat la ultima fază şi a obţinut un penalty, pe care Jefte Betancor l-a transformat fără probleme. Imediat după fluier s-a creat un scandal imens, cu acuze foarte dure din partea Gazului. 

„Nu controversat, inventat. În seara asta putem să vorbim de o viciere de rezultat. Trebuia să avem trei puncte muncite, nu a fost niciun punct de contact, a căzut pur şi simplu. Mi-aduc aminte că CSA Steaua a avut la baraj, când a promovat, a fost aceeaşi fază. Nu l-a atins nimeni.

E foarte mare dezamăgirea, am dat totul pe teren. Dacă mergem în vestiar, băieţii plâng, sunt supăraţi. Nu e posibil să pierzi în halul ăsta. Dacă erau mai buni ca noi, le strângeam mâna. Dar în seara asta meritam cele trei puncte.

Am făcut o partidă bună din punct de vedere al atitudinii, ceea ce ne-a lipsit la Mioveni, am întâlnit un adversar foarte bun, care nu şi-a creat multe ocazii. Am reuşit să marcăm şi este, cum am spus, o viciere de rezultat”, a spus Ronaldo Deaconu. 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele