Ultima oră
VIDEO | Borussia Dortmund - PSG 1-0. Nemţii iau prima opţiune pentru calificarea în finala Ligii Campionilor VIDEO | Borussia Dortmund - PSG 1-0. Nemţii iau prima opţiune pentru calificarea în finala Ligii Campionilor
Victor Piţurcă, deloc impresionat de Florinel Coman. ”Este invizibil! Dispare mult din joc!” Victor Piţurcă, deloc impresionat de Florinel Coman. ”Este invizibil! Dispare mult din joc!”
”M-am decis să nu mai susţin echipa”. Un club din Liga 2 rămâne fără finanţator ”M-am decis să nu mai susţin echipa”. Un club din Liga 2 rămâne fără finanţator
"Au început negocierile cu agentul lui”. Clubul care face tot posibilul să îl aibă pe Risto Radunovic "Au început negocierile cu agentul lui”. Clubul care face tot posibilul să îl aibă pe Risto Radunovic
S-a aflat motivul pentru care Jannik Sinner s-a retras de la Madrid Open S-a aflat motivul pentru care Jannik Sinner s-a retras de la Madrid Open
Dennis Man şi Valentin Mihăilă au pus umărul la revenirea Parmei în Serie A! Dennis Man şi Valentin Mihăilă au pus umărul la revenirea Parmei în Serie A!

Ruben Albes, după a doua înfrângere consecutivă în Casa Liga 1: ”Am pierdut, dar sunt mândru de fotbaliştii mei!”

Hermannstadt Publicat pe 1 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38239/19571411/1/albes.jpg

Ruben Albes, tehnicianul de la Hermannstadt, şi-a încurajat elevii după ce echipa sa a piedut al doilea meci consecutiv în Casa Liga 1. Antrenorul spaniol a punctat asupra aspectelor pozitive din jocul sibienilor precum ocaziile de gol create din timpul partidei.

”Am pierdut, dar sunt mândru de fotbaliştii mei. Am jucat cu un adversar puternic. Am avut ocazii de a marca, inclusiv am ratat un penalty, dar acesta este fotbalul. (n.r.- despre momentul în care a luat galben pentru proteste) Am fost foarte nervos, dar am vrut să îmi încurajez echipa. Nu îmi place să vorbesc despre arbitraj. Sepsi este o echipă mare şi avem o nouă oportunitate de a câstiga. Acesta este fotbalul.”, a conchis Ruben Albes, antrenorul formaţiei Hermannstadt.

Universitatea Craiova a învins, sâmbătă seară, în deplasare, cu scorul de 0-1, Hermannstadt, într-un meci din etapa a noua, din Casa Liga I.

Golul a fost marcat de Bancu, în minutul 33. În minutul 37, Pigliacelli a apărat un penalty executat de Mayoral, acordat pentru un fault în careu.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Hermannstadt

Ultimele articole Toate articolele