Ultima oră
S-au încheiat negocierile pentru transferul lui Florinel Coman! Detalii de ultimă oră S-au încheiat negocierile pentru transferul lui Florinel Coman! Detalii de ultimă oră
O jucătoare de tenis cu renume şi-a anunţat retragerea din activitate O jucătoare de tenis cu renume şi-a anunţat retragerea din activitate
Nadal, în direct de la 14:00, pe Prima Sport 2! Adversar-surpriză pe zgura de la Roma Nadal, în direct de la 14:00, pe Prima Sport 2! Adversar-surpriză pe zgura de la Roma
Gigi Becali s-a dezlănţuit şi a făcut praf un antrenor din Superliga: „E cumva de talia mea?” Gigi Becali s-a dezlănţuit şi a făcut praf un antrenor din Superliga: „E cumva de talia mea?”
Volei masculin: Antrenorul Sergiu Stancu, încă un an la CSM Arcada Galaţi Volei masculin: Antrenorul Sergiu Stancu, încă un an la CSM Arcada Galaţi
Revenire de senzaţie la FCSB! Gigi Becali a făcut anunţul: „Sunt şanse mari. 90%” Revenire de senzaţie la FCSB! Gigi Becali a făcut anunţul: „Sunt şanse mari. 90%”

S-au încheiat audierile la TAS în cazul Simonei Halep. ”Argumentele noastre au fost auzite. Nu ştiu cât va trebui să aşteptăm verdictul”

Simona Halep Publicat de Daian Cutu pe 9 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38213/21488043/1/profimedia-0844195326.jpg

Avocatul Simonei Halep, Howard Jacobs, a declarat, vineri, după încheierea audierilor la TAS în cazul de dopaj al fostului lider WTA, că audierea a fost lungă şi argumentele au fost ascultate, iar acum trebuie să aştepte verdictul, care nu se ştie când va veni.

„Nu am nimic de adăugat. Aţi vorbit cu Simona. Am avut o audiere lungă şi vom aştepta rezultatul. Nu putem spune nimic altceva. Argumentele noastre au fost auzite. Va trebui să aşteptăm decizia. Trebuie să aşteptăm, nu pot să spun nimic altceva. Nu ştiu cât va trebui să aşteptăm verdictul”, a spus Howard Jacobs când a părăsit sediul TAS, potrivit sport.ro.

Cele trei zile de audieri la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Lausanne în cazul de dopaj Simona Halep s-au încheiat vineri.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Simona Halep

Ultimele articole Toate articolele