Ultima oră
NEWS ALERT | Ladislau Boloni, răspuns final cu privire la preluarea echipei naţionale NEWS ALERT | Ladislau Boloni, răspuns final cu privire la preluarea echipei naţionale
Start amânat cu o săptămână pentru ”U” BT Cluj în Top16 din Basketball Champions League Start amânat cu o săptămână pentru ”U” BT Cluj în Top16 din Basketball Champions League
FRF negociează în acest moment cu trei antrenori. ”Eu ştiu că pe 25 e comitetul executiv şi numirea se face atunci, din ce ştiu” FRF negociează în acest moment cu trei antrenori. ”Eu ştiu că pe 25 e comitetul executiv şi numirea se face atunci, din ce ştiu”
Cristiano Ronaldo, premiat la gala The Best FIFA, după ce a reuşit să devină jucătorul cu cele mai multe goluri marcate la prima reprezentativă Cristiano Ronaldo, premiat la gala The Best FIFA, după ce a reuşit să devină jucătorul cu cele mai multe goluri marcate la prima reprezentativă
VIDEO | AC Milan a pierdut surprinzător cu Spezia, pe teren propriu. Ibrahmovic, la meciul 150 în tricoul ”diavolilor” VIDEO | AC Milan a pierdut surprinzător cu Spezia, pe teren propriu. Ibrahmovic, la meciul 150 în tricoul ”diavolilor”
CFR, aproape să aducă un jucător pe care FCSB a pus ochii. ”Îl remarcase şi Gigi, pe modelul Burcă” CFR, aproape să aducă un jucător pe care FCSB a pus ochii. ”Îl remarcase şi Gigi, pe modelul Burcă”

Sabin Ilie l-a luat în primire pe Ionuţ Chirilă: „Cum să meargă jucătorii cu trenul şi el cu elicopterul!? Îi motivează cu o sticlă cu vin”

Casa Pariurilor Liga 1 Publicat de Răzvan Cîrceag pe 3 dec 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20490636/1/1rps-0280.jpg

Despărţirea dintre Ionuţ Chirilă şi Academica Clinceni este iminentă. Tehnicianul nu a reuşit să obţină nicio victorie, doar două rezultate de egalitate, şi s-a făcut remarcat doar prin declaraţiile de la final, nu şi prin jocul echipei. Aşa cum se cuvine în cazul unui antrenor. 

Joi a apărut prima informaţie oficială despre despărţirea dintre cele două părţi. Sabin Ilie, noul team-manager de la Clinceni, a comentat la rândul său această situaţie şi l-a făcut praf pe Chirilă.

„Ionuţ Chirilă a semnat o foaie pe care am primit-o, prin care a acceptat să nu se mai prezinte la antrenamente şi la meciuri până pe data de 15 decembrie, când îşi va primi banii. Se duce pe la televiziune şi declară că vrea să se respecte clauzele din contract!

Ce clauze din contract? Nu are nicio clauză. Dacă avea, zbura de mult! Îndepărtarea lui nu are legătură cu performanţa pe care a făcut-o la clubul ăsta. Noul investitor a venit şi îşi ia cu el pe cine vrea să lucreze şi să facă o echipă performantă.

Patronul nu acceptă, şi nici eu, personal, şi nici Augustin Călin nu putem să acceptăm aşa ceva! Eu, cât am fost pe la Valencia cu Claudio Ranieri, nu am văzut ca jucătorii să meargă cu trenul şi el cu elicopterul. Nu se poate aşa ceva!

Sau eu să nu accept să plec de la Valencia dacă clubul nu mai are nevoie de mine! Să declari tu tot ce îţi trece ţie prin cap. Eu nu am nimic cu Ionuţ Chirilă. Dacă noul patron zicea să lucrăm cu el, nu aveam nicio problemă. Dar nu se poate aşa ceva!

Ce să le spui la jucătorii ăia la asemenea atitudine? Ce să fac eu cu ei? Avem nouă copii la naţionalele de juniori! Ce să le spun? Că declară Ionuţ Chirilă că el îi motivează cu o sticlă de vin? Eu disciplinar vorbesc! Nu am fost de acord cu aşa ceva, nu putem să acceptăm aşa ceva!

Sabin Ilie merge cu trenul şi echipa cu avionul pentru că aşa e normal! Să nu ai un pic de bun simţ faţă de clubul la care lucrezi? Să îţi spună patronul că nu mai ai nevoie de tine şi tu să ceri salariul pe trei ani? Omeneşte vorbim”, a declarat Sabin Ilie, pentru Fanatik. 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri