Ultima oră
Bogdan Andone, sancţionat drastic de Comisia de Disciplină după eliminarea de la meciul cu Dinamo Bogdan Andone, sancţionat drastic de Comisia de Disciplină după eliminarea de la meciul cu Dinamo
ULTIMĂ ORĂ | A fost anunţat programul etapei a 9-a din play-off şi play-out. Cinci meciuri vor avea loc de la aceaaşi oră ULTIMĂ ORĂ | A fost anunţat programul etapei a 9-a din play-off şi play-out. Cinci meciuri vor avea loc de la aceaaşi oră
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1! Ilfovenii pleacă cu un punct mare de pe „Arcul de Triumf” VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1! Ilfovenii pleacă cu un punct mare de pe „Arcul de Triumf”
Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie
VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede” VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede”
Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam

Se pregăteşte transferul anului 2021? Pochettino adus la PSG ca ”momeală” pentru Messi

PSG Publicat de Daian Cutu pe 27 dec 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38299/19829788/1/poc.jpg

Tehnicianul Mauricio Pochettino este favorit pentru a-l înlocui pe Thomas Tuchel la echipa Paris Saint-Germain, scrie presa franceză.

În vârstă de 48 de ani, Mauricio Pochettino a condus ultima oară echipa Tottenham, de unde a fost demis în noiembrie 2019.
 
Cei de la Le Parisien avansează o ipoteză interesantă. Şeicii campioanei Franţei l-au adus pe Pochettino pentru a-l convinge pe Messi să vină la echipă. Cei doi argentinieni sunt în relaţii foarte bune, de altfel tehnicianul nu ratează nicio ocazie să îl laude public pe fotbalistul Barcelonei, care din vară a dat semne că este dipus să caute o nouă aventură.

Îl vrea şi pe Dele Alli

Primul transfer al noului antrenor ar putea fi Dele Alli. Starul lui Tottenham are o relaţie specială cu Pochettino, care l-a descoperit pe când evolua la MK Dons, în ligile inferioare. Argentinianul l-a transferat la Spurs, pentru suma de 5 milioane de lire, moment din care a început să se afirme în fotbalul mare şi a ajuns jucător de bază în naţionala Angliei.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

PSG

Ultimele articole Toate articolele