Ultima oră
Acuzaţii de blat în Superligă! Oţelul Galaţi, una din echipele vizate Acuzaţii de blat în Superligă! Oţelul Galaţi, una din echipele vizate
Adrian Cojocaru, delegat la un meci din play-off Adrian Cojocaru, delegat la un meci din play-off
"U" Cluj îşi bate joc de un tânăr de 18 ani! Situaţie uluitoare la formaţia ardeleană "U" Cluj îşi bate joc de un tânăr de 18 ani! Situaţie uluitoare la formaţia ardeleană
Louis Munteanu, avertizat să nu meargă la FCSB. „El nu este pe placul viziunii lui Gigi Becali, v-o spun 100%” Louis Munteanu, avertizat să nu meargă la FCSB. „El nu este pe placul viziunii lui Gigi Becali, v-o spun 100%”
Jucătorul va fi indisponibil pentru meciul PSG - Dortmund şi ar putea rata EURO Jucătorul va fi indisponibil pentru meciul PSG - Dortmund şi ar putea rata EURO
E OUT! Universitatea Craiova pierde un om de bază în acest final de sezon. „Are o leziune musculară” E OUT! Universitatea Craiova pierde un om de bază în acest final de sezon. „Are o leziune musculară”

Se repetă istoria? Ultima dată când a rămas fără antrenor şi preşedinte, CFR Cluj a obţinut un rezultat şocant

CFR Cluj Publicat de Tudor Moisa pe 6 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21549777/1/farul-constanta-cfr-cluj-superliga-superbet-2-03-2024-1.jpg

UPDATE: Istoria se repetă! CFR o conduce pe Rapid, scor 4-0, la pauză!

Ştirea iniţială

CFR Cluj o întâlneşte pe Rapid, astăzi, de la ora 20:30. Meciul va fi în direct la Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

În Gruia este haos. Fosta campioană a fost umilită de Corvinul, marţi, scor 4-0. Înfrângerea nu a rămas fără consecinţe, Adrian Mutu şi Cristi Balaj plecând de la echipă.

Cum e şi normal, mulţi oameni se gândesc că CFR nu are vreo şansă în meciul din Giuleşti, având în vedere situaţia din cadrul clubului ardelean. Totuşi, istoria este de partea echipei clujene.

Fără antrenor şi preşedinte, CFR Cluj a umilit-o pe FCSB

Un episod asemănător a avut loc în vara anului 2021. CFR Cluj a fost eliminată din Europa League, scor 6-1 la general, de Steaua Roşie Belgrad. În urma acestei duble, în Gruia s-a iscat o situaţie mai haotică ca cea de acum. 

După finalul dublei, oficialii s-au luat la bătaie, Marius Şumudică a fost umilit şi demis, iar Marian Copilul, preşedintele de atunci al ardelenilor, a fost pus să îşi facă bagajele.

Primul meci de după scandalul de atunci a avut loc pe 29 august, în Gruia, împotriva FCSB. La fel ca şi acum, CFR era văzută drept victimă sigură, dar ardelenii au dat peste cap toate calculele, câştigând cu un rezultat şocant: 4-1!

Omrani a deschis scorul (min. 30), iar Sigurjonsson a dublat avantajul imediat după startul reprizei secunde (min. 56). Campioana de la acel moment a turat şi mai tare motarele pe final, Deac (min. 67) şi Alibec (min. 73) reuşind să ducă scorul la un neverosimil 4-0. Totuşi, FCSB a reuşit să marcheze golul de onoare, în prelungiri, prin Ianis Stoica.

După victoria antologică de atunci, în Gruia a venit Dan Petrescu. Rămâne de văzut dacă istoria se va repeta.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele